Gitmem demişti, yarın Saray’a gidiyor


“Başbakan da olsam Saray’a gitmem” diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yarın ilk kez Saray’a gidecek. Erdoğan’ın daveti ardından İlk kez Beştepe’ye gidecek olan Kılıçdaroğlu, Saray’ı yakından görme fırsatı bulacak.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, yarın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli ve Başbakan Binali Yıldırım‘la bir araya gelecek. Erdoğan, yapılacak görüşmede, darbe girişimi karşısında siyasilerin gösterdiği tutum sebebi teşekkür edecek.

Liderleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul edecek Erdoğan, son gelişmeleri değerlendirip, liderlerin önerilerini de alacak. Davette CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak. Kılıçdaroğlu, bu ziyaretle birlikte ilk kez Saray’a ziyarette bulunmuş olacak.


“BAŞBAKAN DA OLSAM GİTMEM” DEMİŞTİ
Kılıçdaroğlu, geçen yıl Temmuz ayında Ahmed Davutoğlu’nun 63. hükümeti kurma görevi için Başbakanlık görevini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan almasından birkaç saat sonra, iftar davetinde gazetecilerin sorularını yanıtlamıştı. Kılıçdaroğlu, “Başbakan da olsam Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na gitmeyeceğim” demişti. HABERYİRMİ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir