Afrin’de kaç ypg’li öldü: İşte son rakam

Afrin’de kaç ypg’li öldü. Afrin’de son durum harita…. TSK ve ÖSO’nun yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı kapsamında kritik gelişme yaşandı. Afrin harekatı kapsamında ilerleyen TSK/ÖSO unsurları kritik ilerleme sağladı. TSK, etkisiz hale getirilen YPG’li sayısını duyurdu.


TSK-ÖSO unsurları Afrin'de ilerlemeye devam ediyor.
TSK-ÖSO unsurları Afrin'de ilerlemeye devam ediyor.

Afrin’de kaç ypg’li öldü

SURİYE, Halep (HABERYİRMİ) – Afrin’de son durum harita…. TSK ve ÖSO’nun yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı kapsamında kritik gelişme yaşandı. Afrin harekatı kapsamında ilerleyen TSK/ÖSO unsurları kritik ilerleme sağladı. Son iki günde Racu, Şeyh Hadid, Cinderes ve Şeran beldelerinde bir düzineye yakın köy ele geçirilirken, batıdaki beldelerin Afrin’e ulaşan ana bağlantı yollarında da kontrol sağlandı. TSK ise bugüne kadar etkisi hale getirilen YPG’li militan sayısını duyurdu.

Afrin son durum haritası 5 Mart 2018 son durum. 18.01
Afrin son durum haritası 5 Mart 2018 son durum. Son iki günde ele geçirilen alanlar haritaya böyle yansımıştı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nce 20 Ocak’ta, Suriye’nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde YPG’ye yönelik başlatılan ‘Zeytin Dalı Harekâtı’nda 46’ncı güne girildi.
Genelkurmay Başkanlığı, teröristlere ait hedeflerin kara ve hava operasyonlarıyla imha edilmesiyle sürdürülen harekâtın başından bu yana, 95’i son 24 saatte olmak üzere toplam 2 bin 872 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir