Çatışma alanlarından son durum haberlerini anlık öğrenin!

Suriye ve Irak’taki son durum haberleri, harita ve son dakika gelişmeler… Haberyirmi Twitter ve Facebook soslay medya hesapları 7/24 gelişmeleri paylaşıyor. İzle takip et, gelişmelerden anında haberdar ol


Haberyirmi'yi Twitter ve Facebook hesaplarından izleyin.

HABER MERKEZİ – Suriye ve Irak’ta son durum haberleri, harita ve gelişmeleri anlık, tarafsız ve ilk elden aktaran Haberyirmi.net, Twitter ve Facebook hesaplarıyla da bölgenin nabzını tutuyor. Sosyal medya hesaplarımızda, Haberyirmi’de yayınlanan haberlerin de ötesinde, anlık, yeniden paylaşımlar ve sitede olmayan, aktarımlarla gelişmelerin nabzını tutabilirsiniz.

Şimdi buraya tıklayarak Haberyirmi Twitter hesabına gidebilir, “Takip et” butonu ile haberlerimizi sosyal medyada izleyebilirsiniz.

Yine buraya tıklayarak Facebook sayfamıza gidebilir, sayfamızı beğenebilirsiniz.

Haberyirmi Twitter sayfası. Çatışma alanlarından gerçek ve özel haberler sloganı ile yayın yapıyor.

CANLI AKIŞ’LA ANLIK ÖĞRENİN

Eğer 7/24 Suriye ve Irak’taki son gelişmeleri gece-gündüz izlemek isterseniz Haberyirmi’nin oluşturduğu Canlı Akış sayfasını izleyebilirsiniz Twitter’de “referans hesaplardan” oluşturarak biraraya getirdiğimiz yaklaşık 200 hesap, her an son gelişmeleri bu listede paylaşıyor. Kategorilerimiz içinde de Canlı Akış adıyla yer verdiğimiz Canlı Akış sayfasını izleme için buraya tıklayınız.

CANLI HARİTA SAYFASIYLA İZLEYİN

Çatışma alanlarını hem harita hem de anlatı tarzı izlemek istiyorsanız kategori olarak da üst menüde yer verdiğimiz Canlı Harita sayfamızdan anlık olarak takip edebilirsinz. HABERYİRMİ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir