Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyal verdi, Tel Rıfat’a operasyon an meselesi


Trabzon (HABERYİRMİ) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Zeytin Dalı Harekatının Tel Rıfat ile hedefini ulaşacağını belirterek, Tel Rıfat’a operasyonun an meselesi olduğuna vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tel Rıfat operasyonu sinyalini Trabzon’dan verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  AK Parti Trabzon 6. olağan il kongresinde konuştu. Gündeminde Zeytin Dalı Harekatı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, harekatın Tel Rıfat ile hedefe ulaşacağının altını çizdi.

“İnşallah kısa sürede Tel Rıfat’ı da kontrol altına alarak, bu harekatı hedefine ulaştıracağız” sözleriyle Tel Rıfat için operasyon sinyali veren Erdoğan,   “Şu operasyonların hiçbirini yapamazdık” dedi.

Geçmişte yapılan yanlışların, zaafların faturasını ödediklerini belirten Erdoğan, “Bu konuyu himayemize aldığımız 2014 yılından bu yana gerçekleştirdiğimiz hamleler olmasa inanın bana şu operasyonların hiçbirini yapamazdık. Bugün dahi mercek altına aldığımız her konuda ciddi eksiklerle, ciddi sabotajlarla karşı karşıya olduğumuzu görüyoruz” dedi.

Türkiye’de artık zırhlı taşıyıcıların, silahların, insansız hava araçlarının, hatta silahlı insansız hava araçlarının da yapıldığını kaydeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; “Sağ olsunlar, sonunda bizi bunları yapar hale getirdiler” ifadesini kullandı.

TEL RIFAT HALKINDAN ÖVGÜ

Diğer taraftan Tel Rıfat’ında kurtarılmasını bekleyen bölge halkından övgüler geldi.

Tel Rıfat’ında kurtarılmasını isteyen ve Azez kentinde toplanan Tel Rıfat halkı bir Türk polisini omuzlarında taşıyarak sevgi gösterisinde bulundu.  

Tel Rıfat’ın PKK/PYD terör örgütünden temizlenmesini isteyen Tel Rıfat halkı “Suriyeliler ve Türkler birdir” sloganları atarak Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatının başarısına övgüler yağdırdı.  HABERYİRMİ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir