Fatih Portakal Kılıçdaroğlu gitsin istiyor


24 Haziran akşamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında ağır bir yenilgi daha alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim yenilgisini kabul etmeyerek CHP’nin başarılı olduğunu söyledi, Muharrem İnce’yi az oy aldığı gerekçesiyle üstü kapalı da olsa eleştirdi.

“SEÇİMİN TEK KAYBEDENİ AK PARTİ’DİR”

“Seçimin tek kaybedeni AK Parti’dir” diyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu böylelikle istifa söylentini de yalanlamış oldu. Ancak CHP seçmeni bu gidişattan memnun değil. Özellikle sosyal medyada Kılıçdaroğlu’nun istifa edip İnce’nin aday olması gerektiği propagandası yapılıyor.

FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal da bu koroya dahil oldu. Seçimden önce özellikle yalan haberlere imza atan Portakal, Kılıçdaroğlu’nun son açıklamalarını yerden yere vurdu.

“ARTIK UMUT VERMİYORSUNUZ”

Portakal Kılıçdaroğlu’nun üst üste 9 seçim kaybettiğini söyledi ve “artık umut vermiyorsunuz” dedi. Portakal sözlerine şöyle devam etti: “Kişiliğine lafım yok liderlik vasfını konuşuyorum. 9. kez yenilen bir CHP’den bahsediyoruz. Yüzde 22’lik bir oy oranına sahip. Henüz umut veremiyorsunuz. Önemli olan oy oranına bakmak. Henüz değil, artık umut veremiyorsunuz. Heyecan da veremiyorsunuz Sayın Kılıçdaroğlu”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir