İP’te Ak Parti’ye yanaşmalar başladı


İYİ Parti kurucusu Mehmet Aslan, KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara’nın programında açıklamalarda bulundu.

MHP’den İYİ Parti’ye geçen Mehmet Aslan, seçimin tek galibinin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu söyledi ve “Yiğidi öldür hakkını ver” dedi.

AK PARTİ’YE YANAŞMALAR BAŞLADI

Ak Parti seçmeninden MHP’ye oy gittiğini ve MHP’nin sürpriz bir ivme yakalayarak İyi Parti’yi geçtiğini gören Aslan, AK Parti’ye yanaşmaya başladı. Aslan Ak Parti’nin Meclis’te sadece 5 vekile ihtiyaı olduğunu ve bu yüzden MHP’ye muhtaç olmadığını, devletin bekası gereği İYİ Parti’nin de gerekirse AK Parti’ye destek verebileceğini savundu.

Aslan, ”Sadece kanun çıkarmakla ilgili Adalet ve Kalkınma Partisi’nin bir avuç milletvekiline ihtiyacı var. Bunu İYİ Parti’den de alabilir eğer devletin bekası, milletin geleceği ve millet için faydalı bir kanunsa MHP’ye ihtiyacı yok, İYİ Parti ile de çıkarabilir. İYİ Parti iyi olabilecek ne varsa, kim doğruyu konuşuyorsa, doğru neyse onu savunacak. AK Parti çıkıp doğru bir şey savunuyorsa, söylediği şey millet için faydalı bir şeyse İYİ Parti ona destek olacak” dedi.

MEHMET ASLAN NE DEMİŞTİ?

Mehmet Aslan Reina saldırısı sonrası Erdoğan’ı sorumlu tutmuş ve ” Tayyip yatacak yerin yok. Bu arap teröristleri doldurttun içimize. Türkleri öldürttün” diye tweet atmıştı. Gözaltına alınan Aslan “ben atmadım şoförüm attı” demişti.

İşte o tweet;

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir