Kılıçdaroğlu’ndan İnce’ye cevap


Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki çatışma devam ediyor. Canlı yayına çıkarak  Kemal Kılıçdaroğlu’yla dün gerçekleştirdikleri  ‘özel’görüşmeyi basına sızdıran İnce’ye Kılıçdaroğlu’ndan cevap geldi. İnce, bay Kemal’e onursal başkanlık teklifi ettiğini Kılıçdaroğlu’nun evet ya da hayır demediğini söyled

İNCE: ONURSAL BAŞKANLIK TEKLİFİ GÖTÜRDÜM

Muharrem İnce yaptığı açıklamada, “Sayın Genel Başkan’a büyük bir devlet adamlığı yaptığını İYİ Parti’ye 15 vekil gönderdiğini, rakip olan beni aday göstererek devlet adamlığı yaptığını, bunu devam ettirmesi gerektiğini söyledim. Kendisine benim genel başkan olabileceğimi, kendisinin onursal başkan olabileceğini, bu çalışmaları onursal başkan olarak sürdürebileceğini, benim de partiyi genel başkan olarak seçimlere hazırlayabileceğimi söyledim. Kendisi bir yanıt vermedi. Kılıçdaroğlu ile bir kurultay yarışı içine girmeyeceğim.” açıklamasını yaptı.

KILIÇDAROĞLU: İNCE NEZAKETSİZLİK YAPTI

İnce’nin görüşmeyi deşifre etmesinin ardından Kılıçdaroğlu’ndan ilk tepki geldi: “Özel yemeğin bağlamından koparılması siyasi nezaketsizliktir.” dedi. CHP’de MYK olağanüstü toplanıyor. MYK toplantısı Perşembe günü 11.00’da yapılacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir