Diyarbakır’da kaçak elektrik operasyonu


Diyarbakır Lice, Hazro ve Dicle ilçeleri kırsalında sürdürülen operasyonda ter-öristlerin kullandığı 3 kış sığınağı ve 1 avcı boy çukuru imha edildi. Operasyonda ayrıca 286 kilogram esrar ve patlayıcı madde yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

KAÇAK ELEKTRİK KULLANANLARA CEZA YAĞDI

Operasyon bölgeleri içinde bulunan köy ve mezralarda; Diyarbakır Elektrik Dağıtım Şirketi (DEDAŞ) ekipleri tarafından yapılan kontrol neticesinde, kaçak elektrik kullandığı tespit edilen 38 konut sahibi hakkında yasal işlem yapıldığı, haklarında 54 bin TL idari para cezası uygulandığı bilgilerine de yer verildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’nca, Diyarbakır’ın Lice, Hazro ve Dicle ilçeleri mülki sınırları içerisinde, 25 Kasım 2018 Pazar günü saat 22.00’dan itibaren Jandarma Özel Harekat Timleri, Jandarma Komando Timleri, Polis Özel Harekat Timleri ve Güvenlik Korucularıyla icrasına başlanılan Bayrak-105 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fatih Efiloğlu-01 Operasyonu, 28 Kasım 2018 Çarşamba günü saat 02.00 itibariyle başarıyla tamamlanmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir