Trump ailesi zaman yolcusu mu


1. ”Kongre Kütüphanesinin Sitesindeydim ve 1893 Yılında Basılmış Şu Kitaba Denk Geldim.” (Kitabın Başlığına Dikkat Çekiyor: Baron Trump) 2. ”Kitap Baron Trump Adlı Bir Çocuğun Gizli Bir Geçit Bulup Zamanda Yolculuk Yapmasını Anlatıyor. İlginç Kısım Bu Değil, Asıl Bomba Geliyor…”

3. ” Donald Trump’ın Oğlunun İsmi Barron Trump ama İşler Daha da Çığrından Çıkıyor.” 4. ” Sizce de Birbirlerine Çok Benzemiyorlar mı? Muhabbet Daha da Çarpıcı Bir Hal Almaya Başlıyor. ” (Bence çok benzemiyor da neyse)

5. ”Kitapta Baron Trump’ın Ona Yol Gösteren Bir Akıl Hocası Olduğundan Bahsediliyor. Adı ne mi? Don… Şimdi Kemerlerinizi Bağlayın. ” 6. ” Kitaptaki Tüm Muhabbet Rusya’da Dönüyor.” 7. Bildiğiniz Üzere Barron Trump’ın Annesi, Melania Trump Rus Kökenli.

8. ” Yazar 4 Yıl Sonra Bir Önceki Kitabın Devamı Niteliğinde Olan Bir Kitap Daha Yazıyor: 1900 – Son Başkan. Komplo Teorisi Bu Noktadan İtibaren Gerçekliğe İyice Yaklaşıyor. ” 9. ”Kitap, New York 5. Caddede Yaşayan Çok Zengin Bir Adamın Başkanlığa Aday Olmasını Ancak Kimsenin Onun Kazanmasına İhtimal Vermediğini Anlatıyor. Bir Yerden Tanıdık Geldi mi?”

10. ” Birader Yemin Olsun Bütün Bu Gariplikleri Ben Uyduruyor Olamam. ” 11. ” Kitapta Zengin Adamın Başkanlığı Kazanmasının Herkesi Şaşırttığından, İnsanların Açılış Seremonisinde Protestolara Başladığından ve Gelir Gelmez Kararnameler Çıkardığından Bahsediyor. (Duvar Mevzusu)”

12. ” Bu Kitabın 124 Yıl Önce Yazıldığını Unutmayın. Resmi Olarak Göreve Başladıktan Sonra Kabinesi İçin Adam Seçmeye Başlamışve Tahmin Edin Bunlardan Biri Kim?” 13. ”Tarım Bakanının Adına Bakın: Lafe Pence” 14. ” Evet! Pence… Bütün Bunları Ben Uyduruyor Olamam. Dilerseniz Kitaplara Kendiniz Göz Atabilirsiniz. ”

15. ” 1943’te Dünyanın En Ünlü Bilim İnsanlarından Biri Olan Nikola Tesla Ölüyor ve Ölümünden Önce Zaman Makinesi İcat Ettiğini ve Zamanda Yolculuk Yaptığını İddia Ediyor. Lütfen Okumaya Devam Edin.”

16. ” Tesla’nın Ölümünden Sonra, ABD Hükümeti Tüm Çalışma ve Notlarına ”The Office of Alien Property” Adına El Koyuyor. İncelemenin Ardından da FBI’ya Teslim Ediliyor. ”17. ”Evet Bu Gerçek Bir Büro.”

18. ” Tesla’nın Çalışmalarından Bir Sonuç Çıkartamayınca Dışarıdan Bir Mühendis Yardımı Almaya Karar Veriyorlar. Bilin Bakalım Bu Mühendis Kim? ” 19. ” Evet Tahmin Ettiğiniz Gibi, John G. Trump… ” 20. ” John G. Trump, Donald Trump’ın Dedesi. Nikola Tesla’nın Çalışmaları ve Notları Üzerinde İnceleme Yaptıktan Sonra Hükümete Hiçbir Sonuca Varamadığını Söylüyor. Ya Gücü Kendi Elinde Bulundurmak için Hükümete Yalan Söylediyse. ”

21. Trump Ailesinin Zamanda Yolculuk Yaptığına Dair Komplo Teorileri Daha Önce de Gündeme Gelmişti.