Kategori: Güncel

Kılıçdaroğlu’ndan Gül açıklaması

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’le Kılıçdaroğlu arasında geçen görüşme siyaset kulislerini sallamıştı. Gül görüşmenin ortaya çıkmasından sonra dünya meselelerini konuştuk şeklinde açıklama yapmıştı. Benzer bir açıklama da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yaptığı görüşmenin içeriğine ilişkin Hande Fırat’ın dün akşam CNN Türk’te yayımlanan Gece Görüşü programında açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimlerle yakından uzaktan bir ilgisi yoktu. Sayın Gül’ün ofisinden bir açıklama yapıldı. O açıklama içerik olarak tamamen doğru” diyen Kılıçdaroğlu, “Sayın Gül’ün birikimi var. Dünyada gelişen olaylar nedir, ne değildir diye oturulup bir sohbet yapıldı. Kendisi cumhurbaşkanlığı makamında otururken de zaman zaman davet eder benzer görüşmeleri yapardık zaten” ifadelerini kullandı.

MANSUR BEY’E AYIP OLUR: Mansur Yavaş’ın Ankara adaylığına ilişkin de konuşan Kılıçdaroğlu, “Daha Mansur Yavaş ile ilgili Parti Meclisi’nden bir karar çıkmadan benim görüş beyan etmem doğru olmaz. Mansur Bey’e de haksızlık olur. İYİ Parti Mansur Bey’den kendi partilerinden aday olmalarını istedi.

Fakat Mansur Bey bunu uygun görmedi, ‘Ben aday olursam CHP’den aday olurum’ dedi. Dolayısıyla İYİ Parti’nin Ankara talebi biraz ötelenmiş oldu. Mansur Bey’in onu (İYİ Parti’yi) kabul etmediğini ben şahsen bilmiyordum” dedi.

Paylaş
Editör
Haberyirmi

Son Haberler

Adliyeye saldıran teröristler yakalandı

Dün İstanbul'da meydana gelen terör saldırısı, Çağlayan Adliyesi'nin önündeki polis kontrol noktasına yönelik gerçekleşti. İki…

4 hafta önce

CHP’de üst üste aday krizi yaşanıyor

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere yaklaşırken, Türkiye'deki siyasi sahnede partiler adaylarını tanıtmaya başladı. Ancak Ana…

2 ay önce

İran’da patlamalar meydana geldi

2024'ün ilk günlerinde, Orta Doğu'da yüksek bir gerilim atmosferi hüküm sürüyor... Dün Lübnan topraklarında meydana…

2 ay önce

Valorant VP Al

Valorant VP Al Valorant VP al, taktiksel birinci şahıs nişancı oyunu olarak oyun dünyasında büyük…

4 ay önce

Malta Dil Okulu Fiyatları 2023

Malta'da dil okulu fiyatları 2023, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Bu faktörler arasında okulun türü,…

4 ay önce

LDR GLOBE ile Cilt Lekelerinden Kusursuzluğa Geçiş

"Ay gibi" aydınlık cildinizin keyfini yaşayın! Doğanın eşsiz potansiyelleri ile bilimin en yeni gelişmelerini birlikte…

4 ay önce