Kategori: Güncel

En çok o ilgilenmişti

Geçtiğimiz ay Mars Sinema Group ile film yapımcıları arasında gelir dağılımı tartışmaları başladı. Tartışmalarda Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Şahan Gökbakar, Mars Sinema Group’a yönelik sert ifadeler kullandı.

ŞİRKETİN DİREKTÖRÜYLE ATIŞTILAR
Şirketin kurumsal ilişkiler direktörü Aslı Irmak Acar, anlaşamamaları halinde yeni Cem Yılmazlar çıkaracaklarını söylemişti.

Bu sözlere tepki gösteren Cem Yılmaz sosyal medya hesabından, “Hayatımda ilk defa gördüğüm bu hanım, yeni Cem Yılmaz’lar çıkaracakmış! Yavaş çıkarsın. Hanımefendi hadi bırak Cem Yılmaz çıkarmayı da tüm Türkiye’de sinema biletini 15 lira yapmayı teklif ediyorum. 40 liraya bilet satmak yok, var mısın? Yoksun tabii… İyi çıkarmalar.” ifadelerini kullanmıştı.

YASA GEÇTİ
Krizin çözülmesi için sinema salonu işletmecilerinin, bilet promosyonu yapabilmeleri için artık yapımcılarla sözleşme imzalamalarını gerektirecek yasa Meclis’ten geçti.

ERDOĞAN İLE TOPLANTI
Bu değişiklikle ilgili ayrıntıları görüşmek üzere Külliye’ye gelen yapımcılar ve oyuncular, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile toplantı yaptı.
Toplantıda, sinema sektörünü ilgilendiren çok önemli konular görüşüldü.

ÜNLÜ İSİMLER ORADAYDI
Toplantıda; Demet Akbağ, Yılmaz Erdoğan, Mahsun Kırmızıgül, Ata Demirer, Burak Özçivit, Şahan Gökbakar, Bülent İnal gibi isimler de yer aldı.

CEM YILMAZ GELMEDİ
Ancak yaşanan krizde en büyük kavgayı veren isim Cem Yılmaz, toplantıya katılmadı. Kendisini bu kadar yakından ilgilendiren bir toplantıya katılmayan Cem Yılmaz’ın, gelmeme gerekçesi henüz açıklanmadı.

Paylaş
Editör
Haberyirmi

Son Haberler

Adliyeye saldıran teröristler yakalandı

Dün İstanbul'da meydana gelen terör saldırısı, Çağlayan Adliyesi'nin önündeki polis kontrol noktasına yönelik gerçekleşti. İki…

5 gün önce

CHP’de üst üste aday krizi yaşanıyor

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere yaklaşırken, Türkiye'deki siyasi sahnede partiler adaylarını tanıtmaya başladı. Ancak Ana…

1 ay önce

İran’da patlamalar meydana geldi

2024'ün ilk günlerinde, Orta Doğu'da yüksek bir gerilim atmosferi hüküm sürüyor... Dün Lübnan topraklarında meydana…

1 ay önce

Valorant VP Al

Valorant VP Al Valorant VP al, taktiksel birinci şahıs nişancı oyunu olarak oyun dünyasında büyük…

3 ay önce

Malta Dil Okulu Fiyatları 2023

Malta'da dil okulu fiyatları 2023, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Bu faktörler arasında okulun türü,…

3 ay önce

LDR GLOBE ile Cilt Lekelerinden Kusursuzluğa Geçiş

"Ay gibi" aydınlık cildinizin keyfini yaşayın! Doğanın eşsiz potansiyelleri ile bilimin en yeni gelişmelerini birlikte…

3 ay önce