Kategori: Güncel

Trump ailesi zaman yolcusu mu

1. ”Kongre Kütüphanesinin Sitesindeydim ve 1893 Yılında Basılmış Şu Kitaba Denk Geldim.” (Kitabın Başlığına Dikkat Çekiyor: Baron Trump) 2. ”Kitap Baron Trump Adlı Bir Çocuğun Gizli Bir Geçit Bulup Zamanda Yolculuk Yapmasını Anlatıyor. İlginç Kısım Bu Değil, Asıl Bomba Geliyor…”

3. ” Donald Trump’ın Oğlunun İsmi Barron Trump ama İşler Daha da Çığrından Çıkıyor.” 4. ” Sizce de Birbirlerine Çok Benzemiyorlar mı? Muhabbet Daha da Çarpıcı Bir Hal Almaya Başlıyor. ” (Bence çok benzemiyor da neyse)

5. ”Kitapta Baron Trump’ın Ona Yol Gösteren Bir Akıl Hocası Olduğundan Bahsediliyor. Adı ne mi? Don… Şimdi Kemerlerinizi Bağlayın. ” 6. ” Kitaptaki Tüm Muhabbet Rusya’da Dönüyor.” 7. Bildiğiniz Üzere Barron Trump’ın Annesi, Melania Trump Rus Kökenli.

8. ” Yazar 4 Yıl Sonra Bir Önceki Kitabın Devamı Niteliğinde Olan Bir Kitap Daha Yazıyor: 1900 – Son Başkan. Komplo Teorisi Bu Noktadan İtibaren Gerçekliğe İyice Yaklaşıyor. ” 9. ”Kitap, New York 5. Caddede Yaşayan Çok Zengin Bir Adamın Başkanlığa Aday Olmasını Ancak Kimsenin Onun Kazanmasına İhtimal Vermediğini Anlatıyor. Bir Yerden Tanıdık Geldi mi?”

10. ” Birader Yemin Olsun Bütün Bu Gariplikleri Ben Uyduruyor Olamam. ” 11. ” Kitapta Zengin Adamın Başkanlığı Kazanmasının Herkesi Şaşırttığından, İnsanların Açılış Seremonisinde Protestolara Başladığından ve Gelir Gelmez Kararnameler Çıkardığından Bahsediyor. (Duvar Mevzusu)”

12. ” Bu Kitabın 124 Yıl Önce Yazıldığını Unutmayın. Resmi Olarak Göreve Başladıktan Sonra Kabinesi İçin Adam Seçmeye Başlamışve Tahmin Edin Bunlardan Biri Kim?” 13. ”Tarım Bakanının Adına Bakın: Lafe Pence” 14. ” Evet! Pence… Bütün Bunları Ben Uyduruyor Olamam. Dilerseniz Kitaplara Kendiniz Göz Atabilirsiniz. ”

15. ” 1943’te Dünyanın En Ünlü Bilim İnsanlarından Biri Olan Nikola Tesla Ölüyor ve Ölümünden Önce Zaman Makinesi İcat Ettiğini ve Zamanda Yolculuk Yaptığını İddia Ediyor. Lütfen Okumaya Devam Edin.”

16. ” Tesla’nın Ölümünden Sonra, ABD Hükümeti Tüm Çalışma ve Notlarına ”The Office of Alien Property” Adına El Koyuyor. İncelemenin Ardından da FBI’ya Teslim Ediliyor. ”17. ”Evet Bu Gerçek Bir Büro.”

18. ” Tesla’nın Çalışmalarından Bir Sonuç Çıkartamayınca Dışarıdan Bir Mühendis Yardımı Almaya Karar Veriyorlar. Bilin Bakalım Bu Mühendis Kim? ” 19. ” Evet Tahmin Ettiğiniz Gibi, John G. Trump… ” 20. ” John G. Trump, Donald Trump’ın Dedesi. Nikola Tesla’nın Çalışmaları ve Notları Üzerinde İnceleme Yaptıktan Sonra Hükümete Hiçbir Sonuca Varamadığını Söylüyor. Ya Gücü Kendi Elinde Bulundurmak için Hükümete Yalan Söylediyse. ”

21. Trump Ailesinin Zamanda Yolculuk Yaptığına Dair Komplo Teorileri Daha Önce de Gündeme Gelmişti.

Paylaş
Editör
Haberyirmi

Son Haberler

Adliyeye saldıran teröristler yakalandı

Dün İstanbul'da meydana gelen terör saldırısı, Çağlayan Adliyesi'nin önündeki polis kontrol noktasına yönelik gerçekleşti. İki…

2 gün önce

CHP’de üst üste aday krizi yaşanıyor

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere yaklaşırken, Türkiye'deki siyasi sahnede partiler adaylarını tanıtmaya başladı. Ancak Ana…

4 hafta önce

İran’da patlamalar meydana geldi

2024'ün ilk günlerinde, Orta Doğu'da yüksek bir gerilim atmosferi hüküm sürüyor... Dün Lübnan topraklarında meydana…

1 ay önce

Valorant VP Al

Valorant VP Al Valorant VP al, taktiksel birinci şahıs nişancı oyunu olarak oyun dünyasında büyük…

3 ay önce

Malta Dil Okulu Fiyatları 2023

Malta'da dil okulu fiyatları 2023, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Bu faktörler arasında okulun türü,…

3 ay önce

LDR GLOBE ile Cilt Lekelerinden Kusursuzluğa Geçiş

"Ay gibi" aydınlık cildinizin keyfini yaşayın! Doğanın eşsiz potansiyelleri ile bilimin en yeni gelişmelerini birlikte…

3 ay önce