Kategori: Güncel

İstanbullu kararını verdi

Konsesus Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı, TV5’te yayınlanan Ahu Özyurt ile Düşünme Vakti programında son seçim anketini açıkladı. Araştırmaya göre, yarışı İstanbul’da AK Parti 3 puan önde götürüyor.

AK Parti İstanbul’da önde
Murat Sarı yaptığı açıklamada, “İstanbul’da iki buçuk üç puan AK Parti önde. Öyle büyük bir güç var ki, bakın orada toplanmış %45 var, kemik kitle bu. Bugün ‘Türkiye’nin sorunlarını sorduğumuz vatandaşlar, bu sorunları AK Parti’nin çözeceğini bizlere söylüyor” dedi.

Murat Sarı’nın açıklamaları şöyle:

“Sarıgül kazanır”
“Bakın Mustafa Sarıgül bunu yaptı. 2009 seçiminde %54 aldı Şişli’de, 99 bin oy aldı. O zaman 99 bin alması mucize olarak karşılandı. Ve göreceksiniz bakın orada çok büyük bir kırılma olacak. Onlara (CHP) tavsiyem bir Mustafa Sarıgül’le konuşsunlar. Bunlar İstanbul’da 1 puan kayıp demek, Mustafa Sarıgül… Cumhuriyet Halk Partisi için. Atıyorum x başka bir yerde 0.5 puan kayıp demek. Öbür yerde 0.3 puan kayıp demek. DSP’ye neden geçmek zorundaydı biliyor musunuz? Meclis üyelikleri için. Kendi arkadaşlarıyla kendi ekibiyle çalışmak istiyor Meclis’in içerisinde. Hatta bağımsız girse daha yüksek oy alırdı.”

Paylaş
Editör
Haberyirmi

Son Haberler

İsrail’den yeni Refah duyurusu

İsrail'in geçen hafta Pazartesi günü Gazze Şeridi'nde Refah kentine yönelik saldırıları devam ederken, İsrail ordusu…

1 hafta önce

Adliyeye saldıran teröristler yakalandı

Dün İstanbul'da meydana gelen terör saldırısı, Çağlayan Adliyesi'nin önündeki polis kontrol noktasına yönelik gerçekleşti. İki…

3 ay önce

CHP’de üst üste aday krizi yaşanıyor

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere yaklaşırken, Türkiye'deki siyasi sahnede partiler adaylarını tanıtmaya başladı. Ancak Ana…

4 ay önce

İran’da patlamalar meydana geldi

2024'ün ilk günlerinde, Orta Doğu'da yüksek bir gerilim atmosferi hüküm sürüyor... Dün Lübnan topraklarında meydana…

5 ay önce

Valorant VP Al

Valorant VP Al Valorant VP al, taktiksel birinci şahıs nişancı oyunu olarak oyun dünyasında büyük…

6 ay önce

Malta Dil Okulu Fiyatları 2023

Malta'da dil okulu fiyatları 2023, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Bu faktörler arasında okulun türü,…

7 ay önce