Kategori: Güncel

İmamoğlu yardım istedi

Yerel seçimler öncesi sürekli olarak “tasarruf” ve “İBB’de israf var” edebiyatı yapan CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, koronavirüs nedeniyle belediyenin bir aylık gelir kaybının 1 milyar 250 milyon olduğunu iddia ederek hükümete “nakdi yardım” çağrıda bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, koronavirüs s’algınından olumsuz etkilenen minibüsçüler, taksiciler ve boğazda taşımacılık yapan teknelerin temsilcileriyle bir araya geldi. İmamoğlu burada yaptığı açıklamada belediyelere yeterli desteğin verilmediğini iddia etti.

“Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu”

Türkiye, dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele ederken İmamoğlu’nun başkanlığını yürüttüğü İBB aralarında VIP’lerin de bulunduğu bin 851 adetlik 6’ncı araç ihalesine çıkması ise “Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu” dedirtti.

Seçim öncesi ‘her şey çok güzel olacak’ vaadinde bulunan ancak koltuğa oturmasının ardından işçi kıyımları, tatilleri, Yenikapı ve antrikot tiyatrolarıyla gündemi meşgul eden CHP’li başkanın koronavirüs s’algınını fırsat bilerek Ümraniye Belediyesi’nin litresini 14 liradan alabildiği dezenfektanları litresi 73 liradan ihale etmesi de büyük tepkilere neden olmuştu.

Bununla da yetinmeyen İmamoğlu başkanlığındaki İBB geçtiğimiz günlerde piyasada 50-60 TL’ye alınan temel ihtiyaç ürünlerinin yer aldığı kolilere 150 TL fiyat çekmişti.

Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yolunu yapmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘hayalim’ dediği şehir hastanelerinin önemi ö’lümcül koronavirüs s’algını sonrası daha iyi anlaşıldı. İmamoğlu, millet için hayati öneme sahip bu devasa hastanelerden biri olan İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi’ne giden yolları “Bütçemiz yok” bahanesiyle yapmamıştı.

Paylaş
Editör
Haberyirmi

Son Haberler

Adliyeye saldıran teröristler yakalandı

Dün İstanbul'da meydana gelen terör saldırısı, Çağlayan Adliyesi'nin önündeki polis kontrol noktasına yönelik gerçekleşti. İki…

2 gün önce

CHP’de üst üste aday krizi yaşanıyor

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere yaklaşırken, Türkiye'deki siyasi sahnede partiler adaylarını tanıtmaya başladı. Ancak Ana…

1 ay önce

İran’da patlamalar meydana geldi

2024'ün ilk günlerinde, Orta Doğu'da yüksek bir gerilim atmosferi hüküm sürüyor... Dün Lübnan topraklarında meydana…

1 ay önce

Valorant VP Al

Valorant VP Al Valorant VP al, taktiksel birinci şahıs nişancı oyunu olarak oyun dünyasında büyük…

3 ay önce

Malta Dil Okulu Fiyatları 2023

Malta'da dil okulu fiyatları 2023, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Bu faktörler arasında okulun türü,…

3 ay önce

LDR GLOBE ile Cilt Lekelerinden Kusursuzluğa Geçiş

"Ay gibi" aydınlık cildinizin keyfini yaşayın! Doğanın eşsiz potansiyelleri ile bilimin en yeni gelişmelerini birlikte…

3 ay önce