Kategori: Yaşam

Ünlü şarkıcıdan skandal şarkı ve sözler

Kokuşmuş magazin camiasının unutulmaya yüz tutmuş isimleri, reklamlarını yapmak için manevi değerler ile alay etmeyi adet haline getirdi. Sezen Aksu’nun skandalının ardından şimdi de Murat Dalkılıç son şarkısında Hz. Adem ve Hz. Havva için küstah ifadeler kullandı.

Çarpık ilişkilerin ayyuka çıktığı kokuşmuş magazin mahallesinin ‘sanatçı’ adı altında pazarlanan isimleri, reklamlarını yapmak için toplumun dini değerleri ile alay etmeye başladı.

Daha önce yayınladığı ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ şarkısında geçen “Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e…” sözleri ile tartışma konusu olan Sezen Aksu’nun ardından kokuşmuş mahallenin sakinleri dini değerlerle alay etmeyi adet haline getirdi.

Sezen Aksu’dan sonra lağım patladı
Vücudunu çıplak hale getirerek teşhir eden ve bazı paylaşımları çıplaklık içermesi sebebi ile Instagram tarafından kaldırılan Eda Taşpınar, Sezen Aksu’nun skandalının ardından gelen tepkilere üzerine rezil bir paylaşımda bulunmuş ve sosyal medyada paylaştığı fotoğrafında vücudunun bir bölümü yaprakla kapatırken, “Bir zamanlar Adem ve Havva” şeklinde skandal bir not yazmıştı.

Teşhirci Taşpınar’ın ahlaksızlığının ardından şimdi de Murat Dalkılıç isimli sözde sanatçı üç kuruşluk menfaat için Hz. Adem ve Hz. Havva’ya dil uzattı.

Adem Peygamber ile ilgili skandal ifadeler
Dalkılıç son çalışması ‘CHE’ isimli şarkıda, Kur’an’da isimleri saygı ile anılan Hz. Adem ve Hz. Havva ile ilgili “Bi bakmışız halayda, mendilleri elinde sol başta, Ademle Havva” ifadelerine yer verdi.

Tüm insanların atası peygamber olan Hz. Adem’i “halay başı” yerine koyan Dalkılıç’ın söz konusu videosunun altında çok sayıda tepki geldi.

Unutulmaya yüz tutmuş kokuşmuş magazin mahallesinin sakinlerinin üç kuruşluk menfaat amacıyla reklam yapmak için milli ve manevi değerleri alay konusu yapmalarına hukuki olarak ne zaman dur denileceği merak konusu.

Kaynak: Yeni Akit

Paylaş
Editör
Haberyirmi

Son Haberler

İsrail’den yeni Refah duyurusu

İsrail'in geçen hafta Pazartesi günü Gazze Şeridi'nde Refah kentine yönelik saldırıları devam ederken, İsrail ordusu…

2 gün önce

Adliyeye saldıran teröristler yakalandı

Dün İstanbul'da meydana gelen terör saldırısı, Çağlayan Adliyesi'nin önündeki polis kontrol noktasına yönelik gerçekleşti. İki…

3 ay önce

CHP’de üst üste aday krizi yaşanıyor

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere yaklaşırken, Türkiye'deki siyasi sahnede partiler adaylarını tanıtmaya başladı. Ancak Ana…

4 ay önce

İran’da patlamalar meydana geldi

2024'ün ilk günlerinde, Orta Doğu'da yüksek bir gerilim atmosferi hüküm sürüyor... Dün Lübnan topraklarında meydana…

4 ay önce

Valorant VP Al

Valorant VP Al Valorant VP al, taktiksel birinci şahıs nişancı oyunu olarak oyun dünyasında büyük…

6 ay önce

Malta Dil Okulu Fiyatları 2023

Malta'da dil okulu fiyatları 2023, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Bu faktörler arasında okulun türü,…

6 ay önce