Anasayfa / Etiket Arşiv: Ortadogu

Etiket Arşiv: Ortadogu

Trump’ın Erdoğan’ın arkasından kurduğu cümle

Belçika’nın başkenti Brüksel’de gerçekleştirilen NATO zirvesinin gündeminde dünya gündemi vardı. Ülke liderlerinin ikili diyaloglar ile birbirlerinde fikir alışverişinde bulunduğu toplantıda Türkiye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da ABD Başkanı Donald Trump ile bir görüşme yaptı. Ayaküstü gerçekleştirilen toplantının sonunda Donald Trump Başkan Erdoğan’dan övgüyle bahsettiği duyuldu “I LIKE HIM” Samimi geçen ayaküstü sohbette …

Devamını Oku

IŞİD, İranlı Tuğgenerali öldürdü

Suriye'de IŞİD alanlarına saldırıda bulunan İran'lı Tuğgeneral Şahroh Dayipur, IŞİD tarafından öldürüldü. Irak savaşına da katılan İranlı generalin Devrim Muhafızları Ordusu'nda da kritik komutanlıklar üstlendiği öğrenildi.

Devamını Oku

Rejim ilerliyor, muhalifler İsrail sınırına çekiliyor

Suriye Arap Ordusu 20 Haziran'da duyurduğu büyük saldırıda Dera'nın batısındaki alanlarda ilerliyor. Cumhuriyet muhafızları ve Suriye Arap Ordusu'nun yanı sıra milislerden oluşan rejim güçleri ülkenin güneyinde ilerlemesi karşısında ABD ve İsrail destekli muhalif unsurlar, İsrail sınırına doğru çekiliyor.

Devamını Oku

İsrail Gazze’yi bombaladı

İsrail savaş uçakları bu sabah Gazze Şeridi’ndeki direniş mevzilerini bombaladı. Filistin direniş güçleri de Gazze şeridi yakınındaki İsrailli yerleşimcilerin bulunduğu mevkilere roket attı.

Devamını Oku