Kategori: Güncel

İnce’ye o bir oyu kim verdi

Bayburt’un Taht köyünde 24 Haziran seçimlerinde153 seçmen oy kullandı. Kurulan tek bir sandıktan Recep Tayyip Erdoğan’a 145, Meral Akşener’e 4, Temel Karamollaoğlu ‘na 3, Muharrem İnce’ye ise sadece 1 “bir” oy çıktı. Partilere atılan oylarda da CHP sadece bir oy alabildi.

Peki o bir oyu İnce’ye kim verdi? Bayburt’un Taht köyü sakinlerinin aklını kurcalayan soru bu. CHP’nin adayı İnce’ye çıkan 1 oyu kimin kullandığını merak ediliyor. Oyun sahibi çıkmayan köyde herkes birbirine oyu kimin kullandığını soruyor.

Köyde Muharrem İnce ve CHP’ye duyulan antipatinin nedeni İnce’nin Korgeneral İsmail Metin Temel’e “apoletlerini sökeceğim” çıkışı. Temel’in akrabası Cengiz Gürbüz, İnce’nin“apoletlerini sökeceğim” çıkışının kendilerini rahatsız ettiğini belirterek “Köyümüzden Muharrem İnce’ye 1 oy çıktı. Herhalde köyümüz ona 1 oyu hibe etmiştir diye düşünüyoruz. Kimin verdiğini bilmiyoruz” dedi.

“ERDOĞAN’IN VE KOMUTANIMIZIN SEVDALISIYIZ”

Bir başka köy sakini ise “Köyümüzden Muharrem İnce ‘ye 1 oy çıktı. Bu oyun ne olduğunu iyi anlasın. Biz Erdoğan’ın ve komutanımızın sevdalısıyız. Derslerini aldılar mı bilmiyorum ama istedikleri zaman onlara Türkçe, Arapça ve İngilizce ders veririz. Paşamızın bugüne kadar yaptığı icraatları başka yapanı göremedik. Afrin’den Kandil’e başarılı harekatları yönetti. PKK’nın belini tek kıran apoletleri sökülecek denen paşamızdır” diyerek Muharrem İnce’ye tepki gösterdi.

NE OLMUŞTU?

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘ın 31 Mayıs’ta Malatya’daki iftar yemeğinde, kendisini eleştirdiği konuşmasını alkışladığı için 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel’e “Apoletlerini sökeceğim” demişti.

 

Paylaş
Editör
Haberyirmi

Son Haberler

Adliyeye saldıran teröristler yakalandı

Dün İstanbul'da meydana gelen terör saldırısı, Çağlayan Adliyesi'nin önündeki polis kontrol noktasına yönelik gerçekleşti. İki…

2 hafta önce

CHP’de üst üste aday krizi yaşanıyor

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere yaklaşırken, Türkiye'deki siyasi sahnede partiler adaylarını tanıtmaya başladı. Ancak Ana…

1 ay önce

İran’da patlamalar meydana geldi

2024'ün ilk günlerinde, Orta Doğu'da yüksek bir gerilim atmosferi hüküm sürüyor... Dün Lübnan topraklarında meydana…

2 ay önce

Valorant VP Al

Valorant VP Al Valorant VP al, taktiksel birinci şahıs nişancı oyunu olarak oyun dünyasında büyük…

4 ay önce

Malta Dil Okulu Fiyatları 2023

Malta'da dil okulu fiyatları 2023, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Bu faktörler arasında okulun türü,…

4 ay önce

LDR GLOBE ile Cilt Lekelerinden Kusursuzluğa Geçiş

"Ay gibi" aydınlık cildinizin keyfini yaşayın! Doğanın eşsiz potansiyelleri ile bilimin en yeni gelişmelerini birlikte…

4 ay önce