Kategori: Güncel

Mete Yarar meşhur fotoyu yorumladı

Bilindiği gibi, kısa süre önce ABD Donanması’na ait resmi Twitter hesabının, profil fotoğrafını 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün altından geçen ABD savaş gemisi yapması dikkat çekmiş ve bu hamle eleştirilerin hedefi olmuştu. Güvenlik uzmanı Mete Yarar, ABD’nin bu hamlesini yorumladı.

Mete Yarar bu konuya farklı bir pencereden yaklaşarak, ABD donanmasının tepki toplayan bu hamlesinin çok da ciddiye alınmamasını ve gülünüp geçilmesi gerektiğini söyledi.

Mete yarar programda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü koydular, güzel bir fotoğraf öyle söyleyelim. Türkiye tehdit edilecek bir ülke değil. Türkiye’yi neyle tehdit edeceksin işgalle mi tehdit edeceksin! Yani türkiye, ne Afganistan, ne Irak, ne başka şey, bu coğrafyada tehdit edebilecek değil, dünyada tehdit edebilecek bir ülke görmüyorum!

Ben Türkiye’yi şöyle söylüyorum; altına da kendime özgüvenli şöyle yazarım; “Çok teşekkür ederim Türkiye’in reklamını yaptığınız için…”

Evet kafalarında bir sürü şey olduğunu biliyoruz ama bir fotoğraftan değerlendirmeden önce bakılacak onlarca daha şey var; 15 Temmuz var, 15 Temmuz’un arkasındaki FETÖ örgütüne destek var…

Türkiye işgal edilemeyecek kadar büyük bir ülke! Milyarlarca Müslüman’ın duasını alan desteğini alan yüz milyonlarca Türk’ü farklı farklı coğrafyalarda yaşatan vatan sevgisi ve imanıyla yanan bir ülkeden bahsediyoruz.

Bir tane fotoğrafla korkutulacak bir ülke değiliz biz.”

Paylaş
Editör
Haberyirmi

Son Haberler

Adliyeye saldıran teröristler yakalandı

Dün İstanbul'da meydana gelen terör saldırısı, Çağlayan Adliyesi'nin önündeki polis kontrol noktasına yönelik gerçekleşti. İki…

6 gün önce

CHP’de üst üste aday krizi yaşanıyor

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere yaklaşırken, Türkiye'deki siyasi sahnede partiler adaylarını tanıtmaya başladı. Ancak Ana…

1 ay önce

İran’da patlamalar meydana geldi

2024'ün ilk günlerinde, Orta Doğu'da yüksek bir gerilim atmosferi hüküm sürüyor... Dün Lübnan topraklarında meydana…

1 ay önce

Valorant VP Al

Valorant VP Al Valorant VP al, taktiksel birinci şahıs nişancı oyunu olarak oyun dünyasında büyük…

3 ay önce

Malta Dil Okulu Fiyatları 2023

Malta'da dil okulu fiyatları 2023, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Bu faktörler arasında okulun türü,…

3 ay önce

LDR GLOBE ile Cilt Lekelerinden Kusursuzluğa Geçiş

"Ay gibi" aydınlık cildinizin keyfini yaşayın! Doğanın eşsiz potansiyelleri ile bilimin en yeni gelişmelerini birlikte…

3 ay önce