Kategori: Güncel

Bunlar da mı photoshop Canan Kaftancıoğlu

Bazı te-rör örgütü elebaşları ile aynı fotoğrafta photoshopla bir araya getirilen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ‘Sadece photoshop ile yan yana getirebilirsiniz’ şeklindeki açıklaması kendini yalanladı. Kaftancıoğlu’nun bu açıklaması ardından akıllara PKK’lı Sakine Cansız ve MLKP te’rör örgütünün kurucu üyelerinden Hasan Ocak için attığı destek tweetleri geldi. Örgüt militanlarıyla ilgili attığı tweetler Kaftancıoğlu’nu yalanını ortaya çıkardı.

Bunlar da mı photoshop Canan?

Sosyal medya üzerinden photoshop marifetiyle bir görsel hazırlanmış, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bazı te’rör örgütü elebaşları ile yan yana getirilmişti.

Fotoğrafa tepki gösteren Canan Kaftancıoğlu “Sadece photoshop ile yan yana getirebilirsiniz” şeklinde açıklama yapmıştı. Bu çıkış ardından akıllara Kaftancıoğlu’nun te’rör örgütü militanlarıyla ilgili attığı destek tweetleri geldi.

Canan Kaftancıoğlu, PKK te’rörist Sakine Cansız ile ilgili attığı bir tweetinde “İnsanlık tarihi kadın ile başlar. İnsanlık kadına yapılanlarla kaybeder’ demiş Sakine Cansız. Ve insanlık yine kaybetti” sözlerini kullanmış, örgüt mensubuna bu şekilde destek vermişti. Daha sonra da bu tweetini silmişti.

Yine Kaftancıoğlu, MLKP te’rör örgütünün kurucu üyelerinden olan Hasan Ocak için ise “Hasan Ocak yaşıyor. Komutana bin selam!’ demişti. Kaftancıoğlu’nun Taksim’deki Gezi kalkışması sırasında ise, “Devlet ka’til değil seri ka’til…” dediği görülmüştü.

Paylaş
Editör
Haberyirmi

Son Haberler

Adliyeye saldıran teröristler yakalandı

Dün İstanbul'da meydana gelen terör saldırısı, Çağlayan Adliyesi'nin önündeki polis kontrol noktasına yönelik gerçekleşti. İki…

3 hafta önce

CHP’de üst üste aday krizi yaşanıyor

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere yaklaşırken, Türkiye'deki siyasi sahnede partiler adaylarını tanıtmaya başladı. Ancak Ana…

2 ay önce

İran’da patlamalar meydana geldi

2024'ün ilk günlerinde, Orta Doğu'da yüksek bir gerilim atmosferi hüküm sürüyor... Dün Lübnan topraklarında meydana…

2 ay önce

Valorant VP Al

Valorant VP Al Valorant VP al, taktiksel birinci şahıs nişancı oyunu olarak oyun dünyasında büyük…

4 ay önce

Malta Dil Okulu Fiyatları 2023

Malta'da dil okulu fiyatları 2023, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Bu faktörler arasında okulun türü,…

4 ay önce

LDR GLOBE ile Cilt Lekelerinden Kusursuzluğa Geçiş

"Ay gibi" aydınlık cildinizin keyfini yaşayın! Doğanın eşsiz potansiyelleri ile bilimin en yeni gelişmelerini birlikte…

4 ay önce