Bunlar da mı photoshop Canan Kaftancıoğlu


Bazı te-rör örgütü elebaşları ile aynı fotoğrafta photoshopla bir araya getirilen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ‘Sadece photoshop ile yan yana getirebilirsiniz’ şeklindeki açıklaması kendini yalanladı. Kaftancıoğlu’nun bu açıklaması ardından akıllara PKK’lı Sakine Cansız ve MLKP te’rör örgütünün kurucu üyelerinden Hasan Ocak için attığı destek tweetleri geldi. Örgüt militanlarıyla ilgili attığı tweetler Kaftancıoğlu’nu yalanını ortaya çıkardı.

Bunlar da mı photoshop Canan?

Sosyal medya üzerinden photoshop marifetiyle bir görsel hazırlanmış, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bazı te’rör örgütü elebaşları ile yan yana getirilmişti.

Fotoğrafa tepki gösteren Canan Kaftancıoğlu “Sadece photoshop ile yan yana getirebilirsiniz” şeklinde açıklama yapmıştı. Bu çıkış ardından akıllara Kaftancıoğlu’nun te’rör örgütü militanlarıyla ilgili attığı destek tweetleri geldi.

Canan Kaftancıoğlu, PKK te’rörist Sakine Cansız ile ilgili attığı bir tweetinde “İnsanlık tarihi kadın ile başlar. İnsanlık kadına yapılanlarla kaybeder’ demiş Sakine Cansız. Ve insanlık yine kaybetti” sözlerini kullanmış, örgüt mensubuna bu şekilde destek vermişti. Daha sonra da bu tweetini silmişti.

Yine Kaftancıoğlu, MLKP te’rör örgütünün kurucu üyelerinden olan Hasan Ocak için ise “Hasan Ocak yaşıyor. Komutana bin selam!’ demişti. Kaftancıoğlu’nun Taksim’deki Gezi kalkışması sırasında ise, “Devlet ka’til değil seri ka’til…” dediği görülmüştü.