Dünyanın en hafifi satışta


Panasonic Toughbook CF-54 mk2, en yeni sürüm Windows 10 Pro işletim sistemi ve daha yüksek performansla geliyor.
Panasonic Toughbook CF-54 dizüstü bilgisayarın en yeni versiyonu tanıtıldı. Dünyanın en hafif ve en ince yarı dayanıklı dizüstü bilgisayarı* yeni versiyonla birlikte artık çok daha yüksek performans sunacak. Panasonic Toughbook CF-54 mk2, daha yüksek performans ve en yeni Windows 10 Pro işletim sistemiyle yarı dayanıklı kategorisini yeniden tanımlamayı sürdürüyor.
Yüksek işlem gücü ve grafik performansı bu hafif, ince ve şık görünümlü dizüstü bilgisayarı mobil çalışanlar için ideal bir ürün haline getirirken, dayanıklı tasarım, esnekliği yüksek konfigürasyon seçenekleri ve çoklu girişler Panasonic CF-54’ü mavi yakalı çalışanlar ve saha çalışanları için en uygun araç yapıyor. Örneğin Panasonic Toughbook CF-54, otomotiv ve profesyonel hizmet sektörlerinde ihtiyaç duyulan Ar-Ge ve teşhis gereksinimlerini karşılarken, saha hizmeti veren profesyonellerin tamir ve bakım ihtiyaçlarına da yanıt veriyor. Sigorta, mimarlık, kamu hizmetleri ve kamu güvenliği personeli gibi mobil çalışma tarzını benimseyen çalışanlara da önemli avantajlar sunuyor.

Kategoride lider gelişimler

En son sürüm Panasonic Toughbook CF-54 dizüstü bilgisayar, 6’ncı nesil Intel® Core™ i5-6300U vPro™ işlemcisi (3 MB önbellek, 2.4 GHz ila 3.0 GHz, Intel® Turbo Boost teknolojisi) ile kendi kategorisindeki rakiplerine kıyasla daha yüksek performans sunarken daha az güç tüketiyor. Bilgisayarın yükselen grafik performansını Intel® HD Graphics 520 GPU sağlıyor. Cihazın Full HD versiyonu daha da yüksek grafik performansı için AMD FireProTM M5100 ekran kartı*1 seçeneği sunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir