Türkiye günlerce süren tren yolculuğuna ilgi gösteriyor!


Tren yolculuğu son dönemde bütün dünyada olduğu gibi kendi ülkemizde de popüler bir hale geldi. Kış sezonu vazgeçilmez bir yer olan Kars, artık gençlerin ve birçok gezi sevenin aklını başından alıyor. Trenler aşırı doluluktan dolayı ek vagonlar ile hizmet ediyor ve bu ilgiden dolayı TCDD oldukça memnundur.
 Doğu Ekspresi ilk duyulduğunda öyle çok fazla rağbet edilen bir şey değildi ama artık biletler 2 aylık bir süreçte hemen tükeniyor ve hatta öyle bir seviyeye geldi ki Kars ve Van’a tren yolculukları için kara borsadan bilet arar hale geldiniz. Gençlerden sonra olgun insanlarında ilgi gösterdiği ve grup halinde vagon kapatan birçok insandan sonra bilet artık bulunamaz bir hale gelince yeni bir akım, yeni bir bölgeye başladı.

YOĞUN İLGİYE KARŞI EK VAGONLAR KONULUYOR

Önceden Kar’a süren yolculuklar çok meşhurdu ama şimdi bulunamayan biletlerden sonra gençler yeni bir akım başlattı. Bu akıma göre herkes kendini direkt olarak Van Gölü ekspresine atıyor. Yolculuk süresi ve manzara yine aynı oluyor ve aynı zamanda  Van Gölü vagonları, Kars’a göre çok daha ucuz bir seviyede satılıyor. 
Tren yolculukları zaten oldukça meşhur olan bir şeydi ama artık eski popülaritesini kaybetmişti. Türkiye’de artık tren yolculukları eskisi gibi insanlar tarafından tercih edilebilir bir hal almaya başladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir