Hazmedemediler: Camileri yakıyorlar (VİDEO)

Afrin son durum… Afrin düşerken Kandil’in talimatıyla harekete geçen Avrupa’daki yandaşları, terör estirmeye başladı. Camileri yakan vandallar kameralarca kaydedildi.


Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu’nun birlikte yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı 51. gününde çok sayıda köyün kontrol altına alınması ile devam ediyor.

Afrin İlçe merkezi askeri açıdan düşmüş kabul edilirken, dün PKK’nın çağrısıyla pek çok ülkede örgüt yanlısı eylemler gerçekleştiriliyor.

Örgütün, özellikle Avrupa’da yaşayan yandaşlarına Türkiye ve Rusya’ya ait büyükelçilik ve konsoloslukların hedef alınmasına yönelik “serhildan” (ayaklanma) talimatı ardından, pek çok noktadan gösteri, yürüyüş ve yasadışı terör eylemleri düzenleniyor.

Son çare olarak militanların diaspora verdiği eylem talimatlarıyla Müslümanlara yönelik eşzamanlı saldırılar da başladı. Dün Gece saatlerinde Almanya Berlin’de bulunan bir cami hedeflerden biri oldu.

Örgüt üyelerinin gece saatlerinde molotofla gerçekleştirdiği saldırıda Berlin Camisi büyük hasar görürken, militanların saldırısı da kameralarca kaydedildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir