Ünlü kahve zincirinde Erdoğan skandalı


Olay Antalya’nın Alanya ilçesindeki dünyaca ünlü bir kahve zincirinde meydana geldi. Genç adam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın ismini sipariş ettiği bardağa yazdırdı. Genç önce kahvecinin şube müdürü tarafından azarlandığı. Daha sonra da  sipariş verdiği plastik bardak üzerindeki isim silinerek çöpe atıldığı ileri sürüldü.

SİPARİŞ VERDİĞİ KAHVEYE ERDOĞAN’IN İSMİNİ YAZDIRMAK İSTEDİ

Hüseyin Göktepe adlı vatandaş üç yıldır müşterisi olduğu iş yerine gelerek kahve siparişi verdi. Göktepe sipariş verdiği bardağa ise çok sevdiği Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini yazdırmak istedi.

“BU İSİM BURADA YASAK”

Göktepe, tam kahvesinin bulunduğu bardağı alacakta ki kadın müdür, personele müdahale ederek bardağı aldı ve üzerindeki Tayyip Erdoğan yazısını silerek çöpe attı. Göktepe olaya hemen müdahale etti. ‘Neden bunu yapıyorsunuz?‘ diye sordu. Kadın müdür “Bu isim burada yazılamaz, çünkü yasak” yanıtını verdi. Kahvecide yaşanan kısa süreli tartışma sonucu Göktepe dükkanı terk etti.

“TAYYİP ERDOĞAN YAZAN BARDAĞI ÇÖPE ATTI”

Hüseyin Göktepe, yaptığı açıklamada “Alanya’da esnafım ve sürekli bu iş yerinde kahve içiyordum. Ortalama günde 3 kez geldiğim oluyor. Kahve içmeye geldiğimde Recep Tayip Erdoğan aşığı olarak, sipariş verdiğim bardağın üzerine Cumhurbaşkanımızın ismini yazdırıyorum. Dün yine tekrar kahve içmeye geldim, aynı iş yerine daha önce karşılaşmadığım yeni 2 kadın çalışan gelmiş. Kadınlardan birisi sipariş verdiğim kahveye isim yazmak için sordu, ben de Recep Tayip Erdoğan dedim ve öyle de yazdı bardağa. Daha sonra diğer çalışan kadın ismi görerek ‘bu bardağa bu isim yazılamaz’ diye tepki gösterdi. Ardından ismin üzerini karalayarak bardağı çöpe attı” açıklamasında bulundu.

ŞOKU HALA ATLATAMADI

Yaşadığı olayın şokundan çıkamayan Göktepe, “İlk defa böyle bir olayla karşılaştım. Kadına ‘neden böyle bir şey yapıyorsun?’ dedim. ‘Bu isim burada geçmez’ hesabı yaparak ‘yazamam’ dedi. O sırada bayağı bir kalabalıktı içerisi ve ben rencide oldum. ‘Bu isim burada yazılamaz siyasi bir isim’ dedi. İçeride bayağı bir utandım, bir şey de söyleyemedim daha sonra bulunduğum yeri terk etmek zorunda kaldım” açıklamasını yaptı.

 

Yorum

  1. lisansını iptal edeceksin bak sonra nasıl köpek olup ayak yalıyor ahlaksızlar
    sen kimin ülkesinde kimin başkanını istemiyorsun

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir