İP’te yanaşmalar başladı


MHP’den Koray Aydın, Meral Akşener, Ümit Özdağ gibi isimler Bahçeli’ye cephe alarak MHP’den ayrılmış ve İyi Parti’nin kurucularından olmuşlardı. İyi Parti’nin kurulmasıyla muhalif medya bir anda tek ses olup MHP’ye alternatif parti yorumları yapılmış, Erdoğan’ın oy kaybedeceğini söylemişlerdi.

Ancak 24 Haziran’da bitti denilen MHP’nin oyları İyi Parti’yi geride bıraktı. Bunun üzerine mecliste İyi Partililerin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye büyük bir saygı ve sevgi gösterisinde bulunmaları dikkat çekti.

KORAY AYDIN’IN SAMİMİ POZLARI

Meral Akşener’i FETÖ’cülükle suçladıktan sonra İyi Parti’ye geçen Koray Aydın, Devlet Bahçeli’nin yanına giderek tokalaştı ve bir süre sohbet etti. İki isim Meclis’te samimi pozlar verdi.

İP GENEL BAŞKAN YARDIMCISINDAN TEPKİ

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hakan Ünser, bu görüntülerle ilgili bir açıklama yaptı. Ünser, bu görüntülerin kabul edilemez ve utanç verici olduğunu ifade etti.

AKŞENER RAHAT MI

Şimdi asıl soru şu: 24 Haziran’da büyük bir hayal kırıklığı yaşayan ve aldığı oylarla partisinin bile gerisinde kalan Meral Akşener bu görüntüler hakkında ne diyecek? Meral Akşener’den cevap beklenirken Akşener’in 24 Haziran’dan sonra ortalıkta neredeyse hiç görülmemesi de ayrı bir tartışma konusu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir