Lady Diana nasıl gitti


Tüm Dünyanın hayranlık duyduğu Diana Francess Spancer, Fransa’da gerçekleşen korkunç bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Prenses Diana’nın ö-lümünün kaza mı yoksa sui-kast mi olduğu sorusunun cevabı ise hala tartışılıyor. Ancak Emekli İngiliz ajanı Hopkins (80) bir hafta ömrünün kaldığını öğrenince korkunç bir itirafta bulundu: Diana tek kadın kurbanımdı. Kraliyet Ailesi’nden sadece O’na sui-kast yaptım. Ö-lmeyi hak etmedi.. açıklamasında bulundu. İşte Prenses Diana’nın ö-lümünün perde arkası…

Lady Diana nasıl ö-ldü? Galler Prensesi Diana sui-kaste mi kurban gitti?

Tüm dünyanın hayranlık duyduğu Galler Prensesi Lady Diana, Fransa’da gerçekleşen korkunç bir trafik kazası sonucu hayata gözlerini yummuş, sevenlerini göz yaşına boğmuştu.

Lady Diana hem Birleşik Krallık hem de tüm dünya için hafızalara kazınmış bir isim. Prenses Diana, ö-lüm yılı 31 Ağustos 1997’den bu yana hala çok konuşulan bir insan.

Ö-lümünün ardındansa cevaplanmamış pek çok soru bırakmıştı. Geçirdiği trafik kazası, Dodi Al Fayed ile ilişki dedikoduları ve daha fazlası…

Bu sorulardan en önemlisi ise şuydu:  Lady Diana’nın ö-lümü bir kaza mı, yoksa cinayet miydi?

Zaten soylu bir aileden gelen Lady Diana, 29 Temmuz 1981 yılında Prens Charles ile evlenerek kraliyet ailesine girdi.

Düğün günündeki heyecanı ve mahcubiyeti bile, onun gelmiş geçmiş bütün soylu kadınlardan daha farklı olacağının işareti gibiydi. Ne yazık ki bu farklılık onun sonunu getirecekti. Hayatı boyunca aşkı aramış kadın Lady Diana, evlendiği gün mutlu sonu yaşadığını sanırken, aslında aksine yıllar sürecek mutsuzluğa ilk adımını atmaktaydı.

Lady Diana ile evli olması ya da ettiği sadakat yemininin Prens Charles için herhangi bir önemi yoktu.

Evli bir kadın olan Camilla Parker Bowles ile olan ilişkisine devam ediyordu. Bunu öğrenen Diana, sessiz kalmayacak, kraliyet ailesinin en önem verdiği konu olan gizliliği ihlal edip tam tamına 22,8 milyonun izleyeceği o meşhur BBC röportajında her şeyi anlatacaktı:

“BU EVLİLİKTE BİZ ÜÇ KİŞİYDİK. YANİ BİRAZ KALABALIKTI!”

O gün tüm dünya varlığın, şatonun ve zenginliğin içindeki mutsuz kadını görmüşlerdi. Lady Diana ile acılarının bile ortak olduğunu anlayıp, onu daha çok seveceklerdi. Ancak bu durum Kraliyet Ailesi için geçerli değildi. Bu röportaj boşanmayı da beraberinde getirdi.