Kılıçdaroğlu bunu da dedi


Kemal Kılıçdaroğlu, Uşak’ta bir düğün salonunda muhtarlar ve STK temsilcileri ile bir araya geldi.

CHP’Lİ BELEDİYELERİ ÖVDÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı, kendi partisinin yönettiği Şişli’deki grevi ve çöp tepelerini unutarak ve CHP’li belediyeleri övemeye kalkıştı ve şunları söyledi: “Toplumda gelir dağılımında eşitliği sağlamak ve yoksul mahallelere kreş açmak zorundayız. Bir yere işçi alınacaksa yoksul ailelerden alınmalı. Biz diğer siyasal partiler gibi ayrım yapmıyoruz. Kavga üslubunun da doğru olmadığına inanıyoruz. Mesele hizmet yarışıysa sonuna kadar varız. Hizmeti hangi belediyeler daha güzel yapıyor gelsinler İstanbul’u, İzmir’i, Tekirdağ’ı görsünler. Nerede CHP’li belediye varsa, nasıl hizmet verildiğini görsünler. Kavgadan medet ummanın ne gereği var.”

İŞTE CHP’Lİ BELEDİYELERİN ÖRNEK ÇALIŞMALARI(!)

CHP’li belediyelerin yönettiği hemen her yerde 1990’ları aratmayan çöp dolu manzaralar yaşanıyor. Şişli’de çöp dağları her yeri sararken, Avcılar Belediyesi’nde de aynı manzaralar var. İzmir Büyükşehir belediyesi’nde de İzban, akbil ve su sorunu devam ederken. Körfez ise pislikten geçilmiyor.

AVCILAR’DA DA ÇÖP REZALETİ

CHP’li Avcılar Belediyesi’nde çalışan işçiler de geçen hafta eylem yapmıştı. İş bırakma eylemi nedeniyle sokaklar çöple doldu. Çöp yığınları nedeniyle vatandaşlar belediyeye isyan etti.

BODRUM’DA ÇEVRE SKANDALI

CHP’li belediyenin yönettiği turizm merkezi Bodrum’da da çöp skandalı bitmiyor. Torba Mahallesi’nde 30 yıldır vahşice depolanan çöplük, çıkan yangınlar ve rüzgarın etkisiyle Bodrumlular’ın kabusu oluyor.

SİNOP’TA ÇÖPLER DENİZE

CHP’li Sinop Belediyesi de Karadeniz’in turizm incisi şehrin sahilini çöplüğe çevirdi. Belediye, sahile döktüğü çöpler üzerine toprak dökerek kamufle etmeye çalıştı.

YALOVA’DA ÇÖP ARACI HACİZLİ

CHP’nin borç batağındaki Yalova Belediyesi kenti çöplüğe çevirdi. Çöp kamyonları hacizli olan belediyenin sorumsuzluğu yüzünden Yalova sokakları mikrop yuvası haline geldi, halk çileden çıktı.

İZMİRLİLER ‘ARTIK YETER’ DİYOR

CHP, ‘kalesi’ olarak gördüğü İzmir’de de vatandaşlara çöp mağduriyeti yaşatıyor. Çöp alanından etrafa yayılan pis koku nedeniyle kapı pencere açamaz duruma gelen vatandaşlar “Artık yeter” diyor.

EDİRNE’DE DURUM İÇLER ACISI

Edirne’de Erikli ve Yayla sahili çöp yığınları ile doldu. Çöpler CHP’li Keşan Belediyesi tarafından ormana atıldı. Biriken çöpler çevre katliamını gözler önüne serdi. haber7