O partideki görüntüler internete de düştü


CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut K.’nin tu’tuklanmasına neden olan ci’nsel ta’ciz s’uçlamasına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. O kayıtlar internete düştü.

Olay İstanbul’un Maltepe ilçesinde yaklaşık 2 hafta önce yaşandı. Olayın ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına başvuran 23 yaşındaki Z.Y. adlı kadın, bir kafede oturdukları sırada CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut K.’nin ci’nsel ta’cizine uğradığını iddia etti.

Umut K. 24.5 yıla kadar hap’si isteniyor… İddianamede olayla ilgili ayrıntılı bilgiler var…

Şüpheli Umut K.’nin mağ’dur Z.Y.’yi daha önce çalıştığı bir kafeden arkadaşı olarak tanıdığı belirtildi. S’uç tarihinde mağ’dur Z.Y.’nin, Ö.K. isimli yakın bir arkadaşı ve şüpheli Umut K. ile birlikte bir kafede bir araya geldikleri, bir saat birlikte oturdukları anlatıldı.

“İLİŞKİYE ZORLADI”

İddianamede Ö.K.’nin yanlarından ayrılmasından sonra kafede kimsenin kalmadığı bir süre sonra Z.Y.’nin de kalkmak istediği ancak şüpheli Umut K.’nin kalması için ısrar ettiği belirtildi.

İddianamede, mağ’dur kadın Z.Y.’nin şüpheli Umut K.’nin ısrarlarından rahatsız olduğu ve kalkmak için ayağa kalktığında Umut K.’nin genç kadını kendisine çekip koltukta üzerine aldığı anlatıldı. Bu sırada genç kadının masada bulunan bir bardağı şüphelinin kafasına vurduğu ve Z.Y.’nin elinin ke’sildiği anlatılan iddianamede şöyle denildi: “Şüpheli Umut K. öfkeyle mağ’dur/müşteki Z.Y.’yi saçından sürükleyerek tuvalete götürdü. Burada Z.Y.’i dö’vdü ve üzerindeki kıyafetleri çıkarttı. Z.Y’yi ci’nsel ilişkiye zorladı.”

“SENİ BURADA KİMSE DUYAMAZ, KAPI DA KİLİTLİ”

Şüpheli Umut K.’nin mağ’dur Z.Y.’nin bağırması ve yalvarmasına rağmen bir yandan da kadını dö’vmeyi sürdürdüğü anlatılan iddianamede, boğazını sıkarak ‘Seni burada kimse duyamaz kapı da kilitli. Seni burada …., kendimi de öld’üreceğim’ dediği aktarıldı.

“KURTULMAK İÇİN ‘SENİN DE KIZIN VAR’ DİYEREK YALVARDI”

Mağ’dur kadının şüpheli Umut K.’nin elinden kurtulabilmek için, olanları kimseye anlatmayacağını söyleyerek, ‘senin de bir kızın var’ diyerek yalvardığı belirtilen iddianamede, bu eylemin 1-1.5 saat sürdüğü anlatıldı.

O ANLARA İLİŞKİN GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

O anların yaşandığı görüntüler ortaya çıktı. Video kaydında CHP’li Umut K.’nin kıza zorla sarıldığı görülüyor.