Chp’nin iç yüzünü ortaya çıkardı ama kovuldu


Eski CHP vekili Barış Yarkadaş, CHP İstanbul teşkilatında patlak veren çok sayıda ta*ciz vakasını sosyal medyada ve ekranlarda dile getiren isim oldu. Yarkadaş, kendisini ‘şov yapmakla’ suçlayan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun ta*ciz vakalarını örtbas ettiğini açıklamıştı. Yarkadaş, konuk olduğu bir televizyon yayınında da ‘CHP’deki yavşaklığı ortaya çıkardım’ demişti. Bu gelişmelerin ardından Yarkadaş’ın konuk olduğu Halk TV’deki ‘Şimdiki Zaman’ programı yayından kaldırıldı.

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu’nun Halk TV yönetimine Barış Yarkadaş’ın ekrana çıkarılmaması için baskı yaptığı konuşuluyor.

Eski CHP vekili Barış Yarkadaş, CHP İstanbul teşkilatında peş peşe patlak veren ta*ciz vakalarına sessiz kalmayarak sosyal medya hesabından ve televizyon ekranlarından bu iddiaları dile getirmişti.

İddiaları dile getirmesinin ardından kendisini şov yapmakla eleştiren CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu, ta*ciz vakalarını örtbas etmekle suçlamıştı.

Yarkadaş, kendisine yönelik eleştirilerin devam etmesi üzerine de TV100 kanalında konuk olduğu yayında, ‘CHP’deki y*vşaklığı ortaya çıkardım’ demişti.