Destekli Sporcu Sütyeni Nasıl Olur?


Destekli Sporcu Sütyeni Nasıl Olur?

Sutyen seçiminde, kadınların çoğu zaman ilk dikkat ettiği husus göze hitap etmesidir. Ancak; spor sutyenleri, bu durumun istisnası olarak kabul edilebilir. Spor yapan kadınların, antrenmanları en verimli şekilde sağlayabilmeleri için destekli sporcu sütyeni kullanmaları oldukça önemlidir.

Destekli Sporcu Sütyen Nedir?

Kadınlar, antrenmanlarda oluşan göğüs ağrısını azaltmak için kullandığı iç giyim ürününe sporcu sutyeni denir. Ayrıca destekli olarak tercih edilmesi ilerde oluşabilecek sarkmaları önler.

Sporcu Sütyeni Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Destekli sporcu sütyeni alırken, en çok dikkat etmeniz gereken konu bedenidir. Genellikle bir beden küçük sutyen tercih edildiği görülmekte. Bunun sebebi ise daha sıkı toparladığını düşünmektir.

Fakat yanlış bir düşüncedir. Kendi göğsünüze uygun beden seçiminde, görüşlerinizin daha sabit durduğunu anlayacaksınız. Büyük beden alma düşüncesine sahip iseniz antrenman halindeyken daha fazla hareket ettiği görecek ve sizi daha fazla rahatsız ettiğini anlayacaksınız.

Kumaş seçiminde pamuk tercih etmelisiniz ki hava geçişi özelliği ile teri vücudunuzdan uzaklaştırabilsin. Ayrıca polyester de tercih edebilirsiniz.

İnce askılar yerine kalın askı tercih etmelisiniz. Sebebi ise ince askı antrenman esnasında omzunuzu tahriş edebilir. Ve askılar esnek olmamalıdır. Destekli sporcu sütyeni kurtarıcınız olabilir.

Göğüsleriniz büyük bedene sahipse balenli sporcu sutyeni tercih etmelisiniz. Doğru seçim yapmak isterseniz https://www.dagi.com.tr/sporcu-sutyeni-modelleri adresinden ulaşabilirsiniz.