Ücretsiz Youtube Video ve Müzik İndirme Nasıl Yapılır?


Ücretsiz ve Hızlı Bir Şekilde Youtube Video ve Müzik İndirme Nasıl Yapılır?

Android telefonlarda ve cihazlarda video indirmek için snaptube kullanılmaktadır. Snaptube uygulaması milyonlarca kişi tarafından çok fazla kullanılan bir uygulamadır.. Uygulamayı herhangi bir sınırlama olmadan her türlü video indirmek ve izlemek için Ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Snaptube uygulaması HD video indirici ile 4K ve 2K formatlarını desteklemektedir. 1080p, 720p, 360p gibi seçenekler ile indirebilirsiniz. YouTube, Instagram, Facebook gibi hesaplara geçiş yapmadan snaptube da video indirebilirsiniz. İndirmek istediğiniz videonun URL kodunu yapıştırabilirsiniz.

Teknolojideki ilerleme sayesinde birçok uygulama hayatımızı kolaylaştıracaktır. Birçoğumuz film izlemek, müzik dinlemek gibi farklı şekilde vakit geçirmek istiyoruz. Bu şekilde vakit geçirmek için film ya da müzikleri indirmemiz gerekebiliyor. Bu durumda ilk aklımıza gelen snaptube uygulamasıdır. Bu uygulama sayesinde indirme işlemini hiç bilmeyen birisi dahi oldukça kolay şekilde snaptube uygulamasını indirebilir. Bu video uygulamasının en büyük özelliği videoların ve seslerin dönüştürülmesine gerek yoktur.

Snaptube neden Play Store’da Yok?

Snaptube uygulaması pek fazla yer kaplamadığı için cihazlarda rahatlıkla kullanmaktadır. Snaptube uygulamasına baktığımızda dünya çapında 40 milyon kullanıcıya sahiptir. Snaptube Çinliler tarafından geliştirilmiştir. Bu uygulama Google play store üzerinden indirilemiyor. Çünkü Google bu şekildeki uygulamalara izin vermemektedir.

Bu uygulamayı indirmek için AKP sürümünü kullanarak başka bir şekilde indirmelisiniz. Uygulamanın resmi mağazalarda yer almamasının sebebi olarak da reklam dolandırıcılığı olabilir gerekçesi sunulmaktadır. Bu uygulama istediğiniz videoyu aramanıza gerek kalmadan bulmaktadır. İndirdiğiniz videoyu MP3 ve MP4 formatında kaydedebilirsiniz.

Snaptube Güvenli mi?

Snaptube uygulaması gece ve gündüz için farklı modlara sahiptir. Bu uygulamayı telefonunuza indirmek için öncelikle telefonunuzun ayarlar kısmından güvenlik sekmesini seçmeli ve üçüncü taraf kaynaklardan uygulamayı indirmek için etkileşime açmalısınız. Snaptube uygulamasında reklam görmek istemiyorsanız, uygulamanın Premium sürümünü satın almalısınız. Snaptube uygulamasında video kısıtlaması yoktur istediğiniz kadar video indirebilirsiniz. Eğer isterseniz YouTubell snaptube uygulamasını entegre edebilir ve video alabilirsiniz. Güvenli bir şekilde snaptube uygulaması indirmek istiyorsanız sertifikası olan siteleri tercih etmelisiniz. Bu uygulamayı üçüncü taraf uygulama mağazalarından rahatlıkla indirebilirsiniz.

Pek çok kişi tarafından snaptube kullanılsa da güvenilir olup olmadı tartışma konusudur. Bu uygulamayı İndirdiğimizde Internet kullanımınıza dikkat etmelisini internette snaptube hakkında birçok farklı kehanet dolaşmaktadır. Bu yüzden iyi bir araştırma yaparak uygulamayı indirmelisiniz. Görünürde iyi olsa da işimize yarasa arka planda nasıl olduğunu bilemeyiz. Kullanmış olduğunuz cihazın sürümüne göre but uygulama indirmelisiniz.

Uygulama video indirmek için kullanılsa da ses dosyası olarak da kullanılabilir. Snaptube uygulamasının en güzel yanı ücretsiz olmasıdır. İndirdikten sonra bu uygulamayı rahatlıkla tekrardan silebilirsiniz. Snaptube uygulaması birkaç adımda videoyu yüklemektedir. İlk adımda indirilecek herhangi bir videoyu aramak daha sonra videoyu tercih edilen 1 çözünürlükte indirmektir. Bu şekilde videoyu kolaylıkla indirebilirsiniz. İndireceğiniz videoları isteğiniz doğrultusunda silebilirsiniz.

Snaptube APK indir