Mesut Özil’in yeni durağı belli oldu mu


Fenerbahçe’de kadro dışı kalan Mesut Özil, takımdan ayrılıyor. Alman Bild gazetesi, yıldız oyuncunun MLS’e transfer olabileceğini duyurdu.

Fenerbahçe’de Mesut Özil ve Ozan Tufan’ın kadro dışı bırakılmasının yankıları sürüyor. Özellikle Mesut Özil’in kadro dışı bırakılması Alman basını başta olmak üzere İngiltere ve İspanya’da da gündem oldu.

Kadro dışı kararlarının sebepleri henüz resmi olarak açıklanmasa da Alman basını Mesut Özil ve İsmail Kartal arasında yaşanan tartışmayı ve tartışmanın tüm ayrıntılarını ortaya çıkardı.

Ayrıca Bild gazetesi Mesut Özil’in Fenerbahçe’den ayrılacağını iddia ederken yıldız oyuncunun yeni rotasını da açıkladı.

YENİ ROTA ABD

Bild’de yer alan haberin detayında Mesut Özil’in Fenerbahçe’den ayrılmaya karar verdiği ve ABD’ye transfer olmak istediği belirtildi. Haberin detayında Mesut Özil’in MLS kulüpleriyle görüşmelere başlayabileceği iddia edildi. Haberde “Ocak 2021’de büyük bir törenle başlayan Fenerbahçe ve Mesut Özil masalı artık sona eriyor.” ifadelerine yer verildi.

“HİKAYE BİTİYOR”

Almanya’nın bir diğer önemli haber sitelerinden Der Spiegel, Fenerbahçe ve Mesut Özil’in yol ayrımında olduğunu iddia etti. Peter Ahrens imzalı haberde “2014 Dünya Kupası şampiyonu Mesut Özil ile Fenerbahçe arasındaki hikaye son buluyor.” ifadelerine yer verildi.