Fetö elebaşı gitti gidiyor


FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in sağlık durumuna gelen son bilgilere göre, şeker komasına giren FETÖ elebaşı sabah namazından sonra komaya girdi. Doktorların, Gülen’i önce 24 saat sonrasında ise 48 saat boyunca uyutmaya karar verdiği belirtiliyor.

Öte yandan yakın çevresindeki mollaların ağlayarak dizlerine vurduğu öğrenildi. Ayrıca Gülen’in yanında kampta kalanların değerli eşyaları yağmalamaya başladığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Avukat Bekiroğlu’nun Twitter’dan yaptığı paylaşımlar şöyle:

“Dün Gülen’le ilgili yapılan haberin teyidini kampın içinden gelen bilgiler doğruluyor. Buna göre; F.Gülen çok ciddi bir şeker komasına girmiş,inme gelmiş..Tepkisiz yatıyormuş. Sabah namazından sonra odasında komaya girmiş.

Türkiye saatiyle öğlen 14:00 gibi …Mollalar ellerini dizlerine vurarak ağlıyorlarmış… doktorlar her şeye hazırlıklı olalım demişler… yalnız işin garip tarafı kampta kalanlar…kampta değerli ne kadar eşya varsa yağmalama ya başlamışlar… Kesin bilgi.”

Bekiroğlu, daha sonra yaptığı paylaşımda “Normalde doktorları örgüt elebaşı Gülen’in önce yirmi dört saat uyutulmasına karar vermişler. Fakat az önce bir değişiklik yaparak uyutulma süresini kırk sekiz saat olarak uygulanmasını karar kılmışlar.” ifadelerini kullandı.

AYLARDIR SES VE GÖRÜNTÜ YOK

Fethullah Gülen’in son görüntüsü FETÖ hesaplarından 3 Mayıs 2022 tarihinde yayınlamıştı. Bu videoda Gülen’in konuşmadığı ve sadece dua ettiği görülüyordu.

Gülen’in son ses kaydı ise 23 Mayıs 2022’de paylaşılmıştı.

3 Mayıs ve 23 Mayıs tarihlerinden itibaren Gülen’den yeni ses kaydı ya da video paylaşılmaması dikkat çekmişti.

NAZİF KARAMAN: FETÖ LİDERİ AĞIR HASTA

Sabah Gazetesi Haber Müdürü Nazif Karaman A Haber ekranlarında yayınlanan Canan Barlas ile Gündem programında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in sağlık durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Karaman; “3 Mayıs ve 23 Mayıs tarihleri en son sesinin duyulduğu tarihler. 1,5 aydır ne videosu ne sesi yok ortada. Ağır hasta olduğu iddia ediliyor. Fetullah Gülen, 1 Mart 2022’de yaptığı açıklamada da ilk kez hasta olduğunu ilan etmişti. İlk kez ben hastayım, takatim yok demişti. 23 Mayıs’tan bu yana da ne ses kaydı ne videosu var.” ifadelerini kullanmıştı.

HASTALIĞINI KENDİSİ AÇIKLAMIŞTI

FETÖ elebaşı Gülen, 1 Mart 2022’de ise ilk kez hastalığını açıklamıştı. Gülen, “Ben çok fazla değil ama biraz rahatsızım yani… Çok düşük bir eforu taşıyamayacak kadar, öyle bir şey var” diyerek örgütüne mesaj vermişti.