YPG çekilince, siperdeki soğanlar da filiz verdi (VİDEO)

YPG militanlarının terkettikleri beton siperlerde, yaşam malzemesi olarak depolanan soğanlar filiz verdi. Ele geçirilen tünellerden video payyaşan TSK unsurları, bölgede mayın temizleme çalışmalarını da insansız mini hava araçlarıyla yapıyor.


TSK-Afrin
TSK-Afrin

SURİYE, Halep (HABERYİRMİ) –Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarının Afrin’de süren Zeytin Dalı Harekatı’na dair yeni görüntüler sosyal medyadan paylaşıldı. Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) unsurlarıylabirlikte 20 Ocak7tan bu yana süren harekat kapsamında paylaşılan video görüntülerinde terkedilmiş YPG mevzileri görülüyor. YPG militanlarının bıraktıkları beton siperler ve sığınaklarda ise bol miktarda patates, soğan ve yaşam malzemesi olduğu görülüyor.

Sakarya Tepesi’nde çekilen görüntülerde görevli personelin ASELSAN tarafından üretilen gece görüntü alabilme kabiliyetine sahip “Serçe” isimli hava aracıyla mevzileri izlediği görüntülere yansıyor.

Afrin doğu hattında tahkim edilmiş beton duvarlarla gündeme gelen örgütün terkettiği siperlerde bekleyen soğanların ise filiz verdiği görülüyor. TSK unsurlarının kontrol altına aldığı hatlarda  bir süredir, mayın temizleme çalışmaları devam ediyor. HABERYİRMİ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir