CHP’li vekil FETÖ’den gözaltına alındı


CHP’li vekil FETÖ’den gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 23 Mayıs ve 30 Mayıs’ta Eren Erdem’i ifadesine başvurmak için adliyeye çağırdı. Ancak CHP’li vekil , iki çağrıya da kulak vermeyerek adliyeye gitmedi.

Daha önce yakalanacağını anlayınca yurtdışına kaçmak isteyen Eren Erdem, akşam saatlerinde Ankara emniyeti tarafından evinin önünde gözaltına alındı. Erdem bu haberi twitter hesabından duyurdu.

TWİTTER’DAN DUYURDU

Erdem paylaşımında “An itibariyle gözaltına alındım. Gerekçemi bilmiyorum. Polisler tarafından evimin önünden gözaltına alındım. Kamuoyunun bilgisine sunarım.” dedi.

EREN ERDEM HAKKINDAKİ FETÖ SUÇLAMASI

Eren Erdem’in 19 Eylül’de ‘Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte, ‘örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek’, ‘Gizli tanığı deşifre etmek’, ‘Silahlı terör örgütüne üye olmak’ ‘Soruşturmanın gizliliğini ihlal’ suçlarından hakim karşısına çıkması bekleniyordu.

FETÖ’YE ÜYE OLMA SUÇLAMASIYLA GÖZALTINDA

Eren Erdem, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “silahlı terör örgütüne üye olduğu” iddiasıyla gözaltı alındı. Erdem, sabah saatlerinde emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara’dan İstanbul’a gönderildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir