Şarkıcı dol-andırıcı yakalandı


Bursa’da dolandırıcılık yaptığı çete üyelerini de dolandırıp başka isimle şarkı söyleyerek klip çeken popçu tıklama rekoru kırıyordu. Gözaltına alınan Süleyman E.’nin birlikte dolandırıcılık yaptığı şahısları da dolandırarak Emir Ekin ismiyle klip çekip şarkı söylediği ortaya çıktı. Operasyonda gözaltına alınan 34 şüphelinin, vatandaşları 20 milyon lira dolandırdığı ortaya çıkarıldı.

SUÇU NE?

Bir müzik platformunda yayınladığı klibini yaklaşık 274 bin kişinin izlediği Emir Ekin takma isimli Süleyman E.’nin özel yazılımlı pos cihazlarıyla kart kopyalayan ya da kendini polis, asker, hakim, savcı ya da banka görevlisi olarak tanıtan dolandırıcılık çetesiyle işbirliği içerisinde olduğu ortaya çıkarıldı.

DOLANDIRDIĞI PARALARLA KLİP ÇEKTİ

Haberlere göre Süleyman E. ve çetesi hedefe koydukları kişileri ‘banka 150 bin lira paraya bloke koydu’ diyerek dolandırdı. Çeteden kaçırdığı 150 bin lira Emir Ekin takma adıyla video klip çekti. Söylediği ‘Yandım’ isimli şarkının klibini 274 bin kişi izlerken video klipteki lüks arabalar dikkatlerden kaçmadı.

Dolandırıcı şarkıcının emniyetteki sorgusu devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir