Chp’li Erdoğdu twitter’ı salldı


Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devletin en üst makamı olan Cumhurbaşkanlığı’na haddini aşan sözler söyleyen Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında soruşturma başlatıldı ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı alenen teh-dit ve darbe çığırtkanlığı yapan Akpınar’ın bu sözlerine bazı marjinal gruplar ve CHP sahip çıktı.

Metin Akpınar ve Müjdat Gezen’e destek olmak amacıyla Kartal Adliyesi’ne gidenler arasında CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu da vardı.

ZEKİ ALASYA GAFI SOSYAL MEDYAYI SALLADI: Erdoğdu Metin Akpınar ve Müjdat Gezen’e destek için Twitter hesabından bir mesaj paylaştı. Erdoğdu usta oyuncu Zeki Alasya’nın ölm-üş olduğunu unutmuş olmalı ki mesajında ona da yer verdi ve öyle bir pot kırdı ki Twitter yıkıldı. Erdoğdu mesajında; ”Metin Akpınar ve Zeki Alasya ile birlikte Kartal Adliyesindeyiz” diye yazdı.

ÜZÜNTÜ VE STRESLE YAZDIM: Erdoğdu’nun yaptığı gaf Twitter’ı resmen salladı kısa sürede TT listesine girdi. Yaptığı hatayı farkeden Erdoğdu ise dakikalar sonra ”Üzüntü ve stresten Müjdat Gezen yerine Zeki Alasya yazmışım… Zeki Ağabeye Allah gani gani rahmet etsin…Yaşayıp bugünleri görmedi…Yazık… Günah” sözleriyle açıklama yaptı.