Gül’den Kılıçdaroğlu açıklaması


11. CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile 11 Kasım’da yaptığı gizli görüşmenin ifşa olmasının ardından yaptığı açıklama ile eleştirilere cevap verdi. Kılıçdaroğlu ile 11 Kasım’da çalışma ofisinde biraraya geldiklerini belirten Gül, görüşmede birçok kişinin bulunduğunu ve günlük parti meselelerini konuşmadıklarını ifade etti.

ÖNCE SAADET LİDERİ SONRA CHP... Abdullah Gül adına 11. Cumhubaşkanı Ofisi isimli Twitter hesabından yapılan açıklamada, Abdullah Gül’ün çalışma ofisinde gelen talepler üzerine yerli ve yabancı misafirlerini kabul ettiği belirtildi. Bu kapsamda 1 Ekim 2018 günü Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, 11 Kasım 2018 günü de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gül’ü ziyaret ettiği belirtildi.

PARTİLER VE SEÇİM KONUŞULMADI... Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu’nun yaptığı ziyaretlerde Türkiye ve dünya meselelerinin genel çerçevede konuşulduğu belirtilen açıklamada, “Herhangi bir şekilde günlük parti meseleleri ve seçimler söz konusu olmamıştır” denildi.

İşte yapılan o açıklama…

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir