%100 Yerli ve Milli Uygulama: Fullegitsin


Fullegitsin otomatik tahsilat sistemiyle uygun fiyata akaryakıt almanızı sağlıyor.Opet tarafından aracınıza özel programlanan bu sistemanahtarlık üzerinden ödeme yapabilmenize yardımcı oluyor. Ayrıca sizin tarafından belirlenecek yakıt alım limitlendirmeleri sayesinde tüm kontrolü elinizde tutabilirsiniz. Opet istasyonlarına gittiğiniz zaman sistem aracınızı otomatik olarak tanımlamaktadır.

Ucuza mazot deneyimini şimdi Opet istasyonlarında yaşayabilirsiniz. Uygun fiyata yakıt almanıza sağlayan yeni nesil ödeme sistemiaracınızdan inmeye gerek kalmadan elektronik ortamda ödeme yağmanızı sağlıyor. Tek tıkla sistem üzerinden güncel mazot kampanyalarına erişebilirsiniz. Bakiyeniz üzerinden OPET Anahtarlığınızla yapacağınız ödemelerde indirim kazanabilirsiniz. Aracınızdan inmeden ödeme yapmanızı sağlayan anahtarlığı sizlere veriyoruz. Bu anahtarlığı pompa satış görevlisine vererek akaryakıt ödemenizi tamamlayabilirsiniz. OPET anahtarlığınızı kullanabilmeniz ve indirimden faydalanabilmeniz için sisteme kayıt olmanız gerekir.

Araçtan İnmeden Ödeme Gerçekleştirin

Size özel olarak tasarlanan bu sisteme dilediğiniz kadar TL yüklemesi yapabilirsiniz.Anlaşmalı Opet istasyonlarında avantajlı yakıt imkanından hemen faydalanabilirsiniz. Kredi kartı bilgilerinizi vermeden ödeme yapmanızı sağlayan bu sistem her geçen daha fazla kişiye ulaşmayı başarıyor.KOBİ ve firmaların en büyük yardımcılarından biri olan yazılım belirlenen limitler üzerinden akaryakıt alımı yapılmasını sağlıyor.

Ucuza benzin almak için sisteme birkaç adımda üye olabilirsiniz. Akaryakıt alımlarınızı dilediğiniz zaman takip edebilir ve puanlarınızla ucuza akaryakıt alabilirsiniz. Ayrıca sistem üzerinden akaryakıt fiyatlarını görüntüleyebilir ve daha birçok özelliği yerinde deneyimleyebilirsiniz. Şirket taşıtları OPET istasyonlarından otomatik olarak akaryakıt alabilirsiniz. Araçlarınızdan inmeden yakıt almalarını sağlayan bu sistem dolum bilgilerini eksiksiz olarak sizlere sunuyor.Otomatik olarak yakıt almanızı sağlayan bu sistem binlerce kişinin zaman kaybetmeden akaryakıtlarını satın almanızı sağlıyor.

Türkiye’nin her yerinde bulunan Opet istasyonlarında bu sistem üzerinden yakıt alımı yapabilirsiniz. Biriktirdiğiniz puanlarla ucuza yakıt alımı tamamen gerçek oluyor. Araç hakkında tüm bilgileri sizlere sunan sistem detaylı raporları ile şirketinizin yüksek yakıt tüketiminin de önüne geçiyor. Sistem hakkında daha fazla merak ettiklerinizi bizlere sorabilirsiniz.

%100 YERLİ VE MİLLİ FULLE GİTSİN UYGULAMAMIZI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ