Bir günde iki ismi merkeze götürdüler


Fotoğrafçı Fırat Erez, sosyal medya hesabından sosyal medya üzerinden İslamiyet, Hz. Muhammed ve Müslümanlara alçakça sal’dıran ve dini değerleri hiçe sayan provokatör Fırat Erez, Antalya Emniyeti tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İslam’a ve Hz. Muahammed’e hakaret eden fotoğrafçı Fırat Erez gözaltına alındı

Fotoğrafçı-Yazar olarak bilinen Fırat Erez, sosyal medya hesabı üzerinden İslamiyeti, Hz. Muhammed’i ve Müslümanları hedef alan bir paylaşımda bulundu. Dini değerleri hiçe sayan provokatör Antalya Emniyet’inin yaptığı operasyon sonucu gözaltına alındı.

KENDİSİNE GELEN TEPKİLERİ ALINTILADI, HAKARETE DEVAM ETTİ

Daha sonra kendisine gelen tepkileri alıntılayarak daha da haddini aşan Erez, İslam’ı ve Hz. Muhammed’i hedef alan açıklamalarına devam etti. İşte Erez’in o skandal paylaşımlarından birkaçı;

TEPKİ YAĞDI

Erez’in ağza alınmayacak ifadelerine tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, halkı kin ve düşmanlığa teşvik ederek aşağılama suçunu işlediği gerekçesiyle emniyete çağrıda bulundu.

GÖZALTINA ALINDI

Skandal ifadelerin ardından Erez, bugün Antalya Emniyeti tarafından gözaltına alındı.

ANTALYA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI’NDAN AÇIKLAMA

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı: Bir sosyal medya hesabı üzerinden İslam dinine yönelik hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu iddia edilen F.E. hakkında Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmıştır. Cumhuriyet Başsavcılığımızın talimatıyla kolluk güçleri tarafından yapılan araştırma sonucunda söz konusu paylaşımları yaptığı iddia edilen kişinin F.E. olduğu ispat edilmiş kabinde şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış olup soruşturma işlemlerine devam edilmektedir.

PROVOKATÖR FIRAT EREZ KİMDİR?

Fırat Erez, 1964 yılında Aydın’da doğmuştur. Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Deniz Biyolojisi mezunudur. 1987 yılından itibaren profesyonel reklam fotoğrafçılığı yapmaktadır. Fotoğrafçı-Yazar Fırat Erez, yıllarca solun farklı fraksiyonları içinde yer almış bir isimdir. Erez, Antalya’da yaşamaktadır. Reklam fotoğrafçılığı yapan Erez’in sosyal medyada ki hakaret içerikli paylaşımları tepki toplamaya devam ediyor. Erez’in ağza alınmayacak ifadelerine tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, halkı kin ve düşmanlığa teşvik ederek aşağılama suçunu işlediği gerekçesiyle emniyete çağrıda bulunmuştu.