O sahtekar PKK’lı çıktı


İstanbul’un Esenler ilçesinde sahte hoca skandalı patlak verdi.

Müstehcen görüntüler sosyal medyaya düştü
Skandal, sosyal medyaya düşen müstehcen görüntüler ve kendisi ile eşinin dolandırıldığını iddia eden bir şahsın şikayetinin değerlendirilmesi sonucunda ortaya çıktı.

Kadınla tek başına odada kalmak istedi
İddiaya göre, karı-koca, aralarını düzeltmek için sahte hocaya gitti. Sahte hoca, nikah tazelemek kişi başı 1600 TL’den 3200 TL istedi ve ardından ise kadınla tek başına kalmak için ayrı oda olup olmadığını sordu.

Dolandırıldığını anladı
Durumdan şüphelenen ve dolandırıldığını düşünen şahıs, B. D’yi hakkında araştırma yaptığında başka kadınları da ta’ciz ettiğini öğrendi.

Emniyet harekete geçti
Bir ulusal kanalın haberinde yayınlanan müstehcen görüntülerdeki şahsın İstanbul’un Esenler ilçesinde şikayetlere neden olan sahtekar B. D.’ye ait olduğunun anlaşılması üzerine Emniyet ekipleri harekete geçti.

Cinsel ta’ciz kaydı var!
Nitelikli dolandırıcılık ve cinsel ta’cizden daha önceden de kaydı olduğu tespit edilen B.D kısa sürede kıskıvrak enselenerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

PKK sempatizanı çıktı!
İstanbul-Esenler’de evliliklerinde sorun yaşayan birden çok kadına, kocaları ile aralarındaki sorunları çözeceğini ileri sürerek ta’cizde bulunan B.D.’nin te’rör örgütü PKK sempatizanı olduğu belirlendi.

B.D.’nin daha önceki senelerde de ta’ciz suçuna karıştığı bildirildi. Dağda PKK’lı kadın te’röristlere yapılan te’cavüzlerlerin ardından, şehirdeki PKK’lının da kadınlara cinsel ta’cizde bulunması dikkat çekti.