Ahmet Davutoğlu’nun yalanı ortaya çıktı


Görüntülerde; HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun, Uşak Emniyet Müdürlüğü’nde 30 kadına çıplak arama dayatılarak, cinsel iş’kence yapıldığına yönelik iddiasının gerçek olmadığı açıkça görülüyor.

Uşak Emniyet Müdürlüğü’nde çıplak arama yapıldığını yalanlayan görüntülere ulaşıldı. Görüntülerde; HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun, Uşak Emniyet Müdürlüğü’nde 30 kadına çıplak arama dayatılarak, cinsel iş’kence yapıldığına yönelik iddiasının gerçek olmadığı açıkça görülüyor.

Görüntülerde; Uşak Emniyet Müdürlüğü nezarethanesinde 30 kadına hukuka aykırı hiçbir işlem yapılmadığı açıkça görülüyor. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun yalan ifadeleri üzerinden açıklamada bulundu ve “Çıplak arama Türkiye’nin yüz karasıdır” iddiasında bulundu.

KOCABIYIK: “BU İFTİRA TAMAMEN HAYAL MAHSULÜ VE KÖTÜ BİR YALAN”

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun Uşak Emniyet Müdürlüğü’nde çıplak arama yapıldığı iddiasını yalanladı. Kocabıyık, “Bir kadın Vali olarak söylüyorum; HDP milletvekili tarafından defalarca yalanlamamıza rağmen sistematik olarak gündeme getirilen bu iftira tamamen hayal mahsulü ve kötü bir yalandır…” dedi.

“FETÖ TE’RÖR ÖRGÜTÜNÜN ESİRİ OLMUŞ YAYIN ORGANLARININ VE KİŞİLERİN KARALAMA KAMPANYASI”

Uşak Valisi Funda Kocabıyık’ın açıklaması şöyle: “Son günlerde İl Emniyet Müdürlüğümüzün uygulamasını skandal olarak vermeye çalışmak FETÖ te’rör örgütünün esiri olmuş yayın organlarının ve kişilerin karalama kampanyasıdır. Hukuktan bir milim sapmadan görev yapan emniyet güçlerimizin fedakârca çalışmaları ve mücadelesinin; bölücü örgüt propagandasının konusu haline gelmesi kabul edeceğimiz bir husus değildir. Yaşananlar göstermektedir ki FETÖ ve PKK te’rör örgütleri aynı amaç uğrunda birleşmişlerdir.”

“HAYAL MAHSULÜ VE KÖTÜ BİR YALAN”

“Bir kadın Vali olarak söylüyorum; HDP milletvekili tarafından defalarca yalanlamamıza rağmen sistematik olarak gündeme getirilen bu iftira tamamen hayal mahsulü ve kötü bir yalandır…”

“HERHANGİ BİR ŞİKÂYET BAŞVURUSU OLMAMIŞTIR”

“Olayla ilgili kamera kayıtları mevcut olup, avukat görüşmelerinde de bu konu hiç gündeme gelmemiştir. Daha sonra ki süreçte de herhangi bir şikâyet başvurusu olmamıştır. İlgili milletvekili hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

HDP KOCAELİ MİLLETVEKİLİ ÖMER FARUK GERGERLİOĞLU HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Uşak Emniyet Müdürü Mesut Gezer ve aralarında il emniyet müdür yardımcılarının da yer aldığı çok sayıda polis, Uşak Adliyesi’ne giderek, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.
Ardından adliye önünde polislerle konuşan Gezer, te’rör örgütü PKK tarafından şehid edilen polisleri, Mehmetçikleri ve sivil vatandaşları anımsatarak, Allah’tan rahmet diledi.