Ersin Korkut tepkiler sonrası özür diledi


BKM oyuncusu, Yılmaz Erdoğan’ın kuzeni Ersin Korkut, sosyal medyada yayınlanan ve “Amed başkentimiz” sözlerinin kullandığı video için özür diledi. Ersin Korkut, “Tabii ki bir tek başkentimiz vardır ve Ankara’dır.” açıklamasını yaptı

Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli eğlence programıyla üne kavuşan Ersin Korkut sosyal medyada linç ediliyor. Diyarbakır ziyareti sırasında çekilen ve TikTok’ta yayınlanan bir video nedeniyle Korkut’a tepkiler yağıyor.

“AMED BAŞKENTİMİZ”

Söz konusu videoda bir hayranının ‘Diyarbakır’ı nasıl buldun’ sorusuna karşılık Ersin Korkut, “Diyarbakır, Amed, Amed… Başkentimiz… Seviyoruz Amed’i” dedi.

Bunun üzerine hayranından gelen; “Sen de başkanımız olmak ister misin?” sorusuna da “Başkan ben olayım…” cevabını veren Korkut sosyal medyanın gündemine oturdu.

ÖZÜR DİLEDİ

Twitter’da açılan #ErsinKorkutTutuklansın tagi ve binlerce tepki mesajının ardından ünlü oyuncu sözleri nedeniyle özür diledi. Ersin Korkut, “Diyarbakır’ı bu yörenin bölgenin kültür başkenti anlamında söyledim. Tabii ki bir tek başkentimiz vardır ve Ankara’dır” açıklamasını yaptı.