Hacı hacıyı Mekke’de deli deliyi dakkada bulur


Soner Yalçın ile aralarında çıkar çatışması sonrası Oda TV’den ayrılan Kemalist Nihat Genç, organize suç örgütü lideri Se’dat Pe’ker’e övgüler yağdırdı.

Yurt dışına kaçan suç örgütü lideri Se’dat Pe’ker’in iddialarına atlayan Kemalistlerden biri de Nihat Genç oldu.

Soner Yalçın ile aralarında çıkar çatışması sonrası Oda TV ile yollarını ayırmak zorunda kalan Kemalist Nihat Genç,YouTube üzerinden yayımladığı videolar ve iddiaları ile gündeme gelen organize suç örgütü lideri Se’dat Peker için bir teşekkür mesajı yayımladı.

Nihat Genç, yaptığı paylaşımda “Ko’kain baronlarının, din tüccarlarının hırsız yüzlerini ortaya çıkartan, tövbe getirip Allah’a ve milletine sığınmış, alemlerin babası, muhalefetin babası, kırk yaş altındakilerin babası, Se’dat Peker’e Allah ömür versin, yadellerde Allah’a emanet olsun, babalar günü kutlu olsun!” ifadelerini kullandı.

Se’dat Pe’ker ise kendisine yönelik iltifatlarda bulunarak Nihat Genç’e hayran olduğunu bildirdi. Peker, “Nihat ağabey (Genç), elimden geldiğince programlarınızı izleyip dik başlı oluşunuza her zaman saygı duyarım. Bu kelimeleri sizden duymak benim için çok değerli. İnşallah layık olurum” dedi.

Nihat Genç ile Se’dat Peker arasında sosyal medyada geçen karşılıklı iltifat mesajları ‘Bu nasıl aşk’ yorumlarına neden oldu. Yeni Akit