Bayan Kol Saati


Kol Saati Bayan

Ömürle saat arasında sıkı bir ilişki var.  Aslında ömür zamandır. Dolayısıyla ömür ne kadar önemliyse zaman da o kadar önemlidir.  Zamanı ayarlı kullanmak ise daha önemlidir. İşte saat bu zamanı ayarlama aracı olan bir makinedir. İcat edildiğinden beri çok farklı boyutlarda ve şekillerde imal edilen bu makine zamanla küçülmüş ve insanın koluna yerleşecek kadar küçülüp kol saatine evrilmiştir. Zamanı daha titiz kullandığı söylenen bayanların kol saatleri ise daha küçük tasarlanmıştır.

Kol saati bayan için neden küçük olarak tasarlanır? Bayanların fiziksel olarak daha küçük olduğundan mıdır yoksa genellikle daha nazik olmaları beklendiğinden midir bilinmez ama bayanlar için dizayn edilen küçük kol saatlerinin daha zarif olduğu kesindir.

 Kol Saati Bayanlar İçin Ne Anlam İfade Eder?

Kol saati bayanlar için ne anlam ifade eder? Çok daha farklı modellemelerinin ve çok güzel tasarımlarının yanında küçük ve zarif olarak dizayn edilmesi göstermektedir ki, bayan kol saatleri sadece zaman ölçen alet olmaktan çıkmış, bazen zarafetin, bazen zenginliğin hatta bazen de gösterişin sembolü haline gelmiştir. Bayan kol saatlerinin bu durumu bize şunu anlatıyor: “Eşyalarımız üretilme amaçlarının dışında daha başka anlamlar kazanmaktadır”. Size sembolik anlamlar kazandırması için https://www.welderwatch.com/tr/kadin-saat/ adresini inceleyebilirsiniz.