Maç sonu Portakallardan açıklama geldi, Depay konuştu


Hollanda Türkiye maçının ardından basın mensuplarına konuşan golcü oyuncu Memphis Depay, ” Türkiye’ye karşı oynadığımız ilk maçın intikamını aldık ve kendimize güvenerek, eğlenerek oynadık” açıklamasını yaptı.

A Milli Takım, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nin 6. maçında Hollanda’ya deplasmana gitti. Maça hızlı başlayan Portakallar, ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.

İkinci yarıya da oyunun hakimiyetini koruyan Hollanda, 10 kişi kalan takımımız karşısında rahat bir oyunla skoru 6-0’a getirdi. 90+2. dakikada Halil Dervişoğlu’nun presi sayesinde Cengiz Ünder ‘in attığı golle maç 6-1 tamamlandı. Sahanın yıldızı olan Hollandalı futbolcu Memphis Depay, maç sonunda basın mensuplarına demeç verdi.

“İLK MAÇIN İNTİKAMINI ALDIK”

Sonuçtan mutlu olduğunu dile getiren Depay, “Sonuçla ilgili çok mutluyum. Türkiye’ye karşı oynadığımız ilk maçın intikamını aldık ve kendimize güvenerek, eğlenerek oynadık.” açıklamasında bulundu.

“İYİ BİR MAÇ OLDU VE İYİ OYNAYAN DA BİZDİK”

Türk seyircilerin de güçlü destek verdiğini aktaran yıldız futbolcu, “Bu atmosferde oynamamız güzeldi, Türk seyirciler de güçlü destek verdiler, iyi bir maç oldu ve iyi oynayan da bizdik. Bu maç bizim için büyük bir adımdı, önümüzdeki ay için iyi bir fırsat aldık ve bu enerjiyi önümüzdeki maçlara da taşıyacağız.” açıklamasını yaptı.