Konya Diş Teli Tedavisi


Ağız yapısında oluşan her türlü bozukluğa karşı başvurulan diş teli tedavisi ilk günden itibaren popülaritesini korumaktadır. Bu tedavi ile, bozuk diş yapısı, dişin çıkmaması, ayrık diş problemi, diş kırıklığı, damak darlığı ve bozuk çene yapısı sorunlarına uygulanabilecek en garanti tedavidir. Bu diş tellerini en uygun firmadan edinmek çok önemlidir. Sağlık söz konusu olduğunda firmamız hassasiyetle çalışmaktadır. Tabi ihtiyaç duyulan tedaviye göre farklı diş telleri bulunmaktadır. Firmamızda bu çeşitlerin hepsi mevcuttur fakat bilgilendirmek için bunları en anlaşılır şekilde şöyle sıralayabiliriz;

  • Telsiz ortodonti: Şeffaf düzenleyiciler olarak adlandırılan bu diş telleri diş daha az bozuk diş yapısına sahip insanlara takılmaktadır. Adından da anlaşıldığı üzere bu telsiz ortodontiler şeffaf olmakla beraber daha kolay çıkarılmakta, takılmakta ve temizlenmektedir. Rahatlıkla firmamızdan temin edebilirsiniz.
  • Lingual braketler: Diş yapısı içe doğru olan kişilere takılan lingual braketler daha çok yetişkinlere uygulanan tedavilerde kullanılmaktadır. Damaktan çeneye doğru takılan bu diş telleri elastik bir yapıya sahiptir. Firmamızda en kaliteli lingual braketler bulunmaktadır.
  • Porselen şeffaf braketler: Damak ve çeneyi kapsayacak şekilde takılan porselen şeffaf braketler bozuk diş yapısına sahip kişilere uygulanmaktadır. Diğer diş tellerine oranla daha ince yapıya sahip porselen şeffaf braketler aynı zamanda çene yapısının bozulmasını da engellemektedir. Ağız yapınızı tahriş etmeyecek porselen şeffaf braketlere firmamız sayesinde kolaylıkla erişebilirsiniz.
  • Metal braketler: Bu diş telleri, dişe yerleştirildiği andan itibaren 2-3 yıl boyunca dişte takılı kalmaktadır. Estetik açıdan hoş durmadığı düşünülen metal braketler tedavilerde en çok tercih edilen diş telidir. Metal braketler ağız yapısının büyüklüğüne göre iç ya da dış tarafına yerleştirilmektedir. Beraber birkaç yılınızı geçireceğiniz en sağlam metal braketler için bizi tercih etmelisiniz.

En İyi Diş Teli

Diş teli taktırmak isteyenler hangi tedavi yöntemini kullanacağı konusunda kararsız kalmaktadır. Hangi tedavi olursa olsun firmamız en hijyenik ve en kaliteli diş telleri için tercih edilecek lider firmadır. Diş tellerinin çeşitleri vardır fakat her diş telinin farklı derecelerde etkisi vardır. Dişinize yerleştirilen diş teli istediğiniz düzeltmeleri yapamayabilir. Burada doğru diş telini temin etmek çok önemlidir. Bu da vizyon sahibi bir firma ile gerçekleşir. Biz tüm güvencemizle size hizmet vermekteyiz. Ayrıca seçimi tek başınıza değil doktorlarınızın tavsiyeleriyle beraber yapmalısınız.

Diş Teli Nasıl Takılır?

Diş teli tedavisi sabır gerektiren bir tedavidir. Tedaviye başvurmadan önce doğru hastaneyi ve doktoru seçtiğinizden emin olmanız gerekmektedir. Yapacağınız seçimler size zaman kaybı ve bütçe zararı yaşatmamalıdır. Öncelikle ağıza aparatlar yerleştirilerek dişin ön ve arka tarafının görünürlüğü sağlanmaktadır. Ardından karar verilen braketler dişe yapıştırılır. Yapıştırılan braketlerin tutması için özel yapıştırıcılar kullanılmaktadır. Son olarak ise yapıştırılan braketlerin içerisine ark telleri yerleştirilir ve ağız yapısındaki bozukluğun düzelmesi için belli bir süre beklenilir. Tüm bu adımlar için doğru kişi ve firmayla çalışmak gerekmektedir. Daha düzgün, daha sağlıklı ağız ve çene yapıları için bizim yol arkadaşlığımıza ihtiyacınız olacaktır.

En iyi diş bakımını sağlamak için buradayız!

Ortodonti, diş ve çene uyum problemlerini düzelten diş hekimliğinin önemli alanların biridir. Dişlerinizin estetiğini ve fonksiyonunu iyileştirirken dişlerin yönü veya hareketi ile ilgilenir. Ortodonti tedavi ile dişleri düzeltmek, estetik görünümlerini iyileştirmek ve aynı zamanda dişlerin çarpık olduğu durumlarda bakımı daha zor olan diş hijyeninin korunmasını kolaylaştırmak da mümkündür. Dişleriniz uzmanlar tarafından ele alındığından emin olun! Personelimiz, günün veya gecenin her saatinde profesyonel olarak ve modern teknolojik ekipmanlarından destek alarak her zaman yardımınıza koşmaktadır. Tüm hastalarımıza 24 saat hizmet ve acil diş tedavisi sunuyoruz. En iyi üniversitelerdeki uzman kadromuz size kaliteli bir diş bakımı sunar. Her zaman kaliteli bakım için size rekabetçi fiyatlar sunuyoruz. En iyi diş bakımını sağlamak için buradayız! Bunu başarmak için deneyimli kadromuz, siz ve aileniz için en modern ve yenilikçi tedavileri kullanarak size kaliteli bir diş bakımı sunmak en önemli amacımızdır.

Tedavinizi Ertelenmeyin

Kendinizi rahat hissetmenizi sağlamak için uzman diş hekimlerimiz her hastayı ayrı ayrı tedavi etmek için zaman ayırır, böylece size ışıltılı bir gülümseme ve diş sağlığı sağlarlar. Randevu anından, bekleme odasından, tedaviden, iyileşme anına kadar, klinik içinde yapılan her işlem eksiksiz izlenmektedir. Ortodonti tedavi sadece estetiği değil aynı zamanda çiğneme işlevini de hedeflemelidir. Çocuklarınızı tel tedavisi için emanet ettiğiniz kişilerin Ortodonti Uzmanı olduğundan emin olun. Çocuğunuza verebileceğiniz en güzel karne hediyelerinden biri dişlerini gizlemeden güzel bir gülüştür. Eğer yıllardır gülüşünüzü gizliyorsanız, Ortodonti Uzmanımız sunduğu tedavilerden biri ya da birkaçı sizi ilgilendiriyor olabilir. Gülüş değişince çok şey değişir. Gülüş estetiği, yüz estetiğinin en önemli kamyonetlerinden biridir. Hayal ettiğiniz gülüşe Ortodonti tedavi ile kendi dişlerinizle kavuşabilirsiniz. Ortodonti uzmanına muayene olmak için beklemeyin. Çocuklarda en kritik müdahaleler 9-12 yaşları arasında yapılmaktadır. Dişler tamamen sürsün diye beklemek çene bozukluklarının kalıcı olmasına sebep olabilir. Yetişkinlerde ise dişlerdeki çapraşıklıklar, basit olsa da diş eti hastalıklarından, eklem rahatsızlıklarına birçok kötü duruma sebep olurlar.

Daha fazla bilgi için tıklayınız: https://muhammedkayhan.com/dis-teli-fiyatlari-konya-normal-ve-seffaf-dis-teli-tedavisi-konya/