MDF tablo priz çerçevesi ve bardak altlığı


Ahwall markası en kaliteli ve en modern dekoratif ürünleri sizlerle buluşturmaya devam ediyor. Yenilikçi tasarımıyla rakiplerinin açık ara önünde olan Ahwall; yepyeni MDF tablo, priz çerçevesi ve bardak altlığı modelleriyle de göz dolduruyor.

MDF TABLO

MDF tablo türleri odanızın veya salonunuzun olduğundan daha geniş gözükmesini sağlayan ve bakanlara ferahlık veren özelliğiyle ön plana çıkan dekoratif ürünlerdir. MDF tablo esas olarak MDF’den (Medium Density Fiberboard) yapılır. Yüksek kalitesi sayesinde evinizde otururken hem sizi rahatlatır hem de misafirlerinize güzel bir deneyim yaşatır. Eğer bir de mobilyalarınız ahşapsa kalite bir miktar daha artacaktır.

MDF tabloları kanvas tablolarla karıştırmamak gerekir. Hem kullanıldıkları malzeme hem de fiyat açısından farklılıkları vardır. MDF tablolar kanvas tablolara göre daha ekonomiktir. MDF tablolar, tek parça olmak zorunda da değildir. Birden fazla parça kullanılarak görsel kalitenin artırılması mümkündür. Bu sayede farklı geometrik şekiller de elde edilir. Beş parçaya kadar MDF tablolar bulabilirsiniz. Tek veya üç parça tablolarda sıklıkla kullanılır.

MDF tablolarda sadece görsel kullanmak zorunda değilsiniz. Aynı zamanda sembol veya yazı içeren tablolarda kullanılabilir.

Eğer evinizi şenlendirecek MDF tablolar arıyorsanız Ahwall’in internet sitesinde yüzlerce çeşit ürün sizi bekliyor.

 PRİZ ÇERÇEVESİ

Artık birbirinden şık tasarımlara sahip priz çerçeveleriyle ev ve işyerlerinizdeki prizleri göz zevkinize hitap edecek, içinizi ferahlatacak tarzda kullanmak mümkün.

Tabii priz çerçevesi seçerken dikkatli olunmalıdır. Günümüzde priz çerçevesi türleri kalitesiz malzemelerden yapılabilmektedir. Ahwall ürünleri dekoratif priz çerçeveleriyle yaşadığınız ortama keyif katarken kullandığı kaliteli malzeme sayesinde aynı ürüne birkaç defa fazladan ücret ödemenizin de önüne geçer.

Priz çerçevesi seçerken göz zevki ve kaliteden sonra dikkat etmeniz gereken üçüncü husus, prizin evin veya işyerinizin mobilyalarına ve boyasına uygun olmasıdır.

Birbirinden farklı ve estetik priz çerçevesi türlerine göz atmak için sizde ahwall.com.tr sitesini ziyaret edebilir ve alışverişinizi güvenli bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

 BARDAK ALTLIĞI

Bardak altlıkları içeceklerinizin soğuk, sıcak veya bardağın ıslak olması durumunda yüzeyle teması kesen ürünlerdir. Bardak altlığı modelleri çoğu zaman dekoratif amaçlarla da kullanılır.

Dekoratif bardak altlıklarını sadece evde kullanılmıyor. İşletmeciler lokanta ve kafelerinde de bardak altlıklarını sıklıkla kullanıyorlar. Ayrıca sadece gıda sektörü değil; tüm ticari işletmeler firmalarının tanıtımı açısından müşterilerine promosyon olarak bardak altlığı vermektedir.

Özel günlerde sevdiklerinize hediye olarak da kullanabileceğiniz bardak altlıkları için yine en doğru adres Ahwall olacaktır.

Siz de birbirinden şık ve yaratıcı MDF tablo, priz çerçevesi ve bardak altlığı için ahwall.com.tr internet adresini ziyaret edebilirsiniz.