Mhp’den Cem Yılmaz’a büyük tepki geldi


Milliyetçi Hareket Partisi’nden Cem Yılmaz’a tepki geldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin basın danışmanlığını yapan Yıldıray Çiçek, Cem Yılmaz’ın Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş’a ilişkin sözlerine büyük gösterdi.

MHP’li Çiçek TürkGün’de kaleme aldığı yazıda Cem Yılmaz’a yönelik “Cem Yılmaz PKK’yı kınayan bir cümle kurabilir misin?” başlıklı bir yazı yazdı.

CEM YILMAZ’A AHMAK DEDİ

Cem Yılmaz’a “ahmak” diyen Çiçek, “Demirtaş ve Osman Kavala’nın suçu yok, suçsuz yere hapiste yatıyor” açıklamaları kınadı.  Cem Yılmaz’a yönelik eleştirlerini sürdüren Çiçek “Te’rörist Demirtaş’ın ve Osman Kavala’nın te’rör örgütü PKK’yı destekleyen açıklamalarına ait videoları evinde oturup izleyip, gizemi çözüp-çözmediğine dair tekrar bir açıklama yapar mısın?” dedi.

Yıldıray Çiçek zehir zemberek yazısına şöyle devam etti;

“Aksi halde ‘Kasımpaşa’dan Apaçi Selim’in selamı var’ desen bile senin bu ihanete destek kampanyasındaki rolün asla unutulmayacak ve seni kurtaran olmayacak Cem Yılmaz… Solcu ol olmasına da vatanı satan, te’rörist destekçisi Solcu olma… Sen ve senin gibi sanatçılar, PKK’lı te’rörist Demirtaş’ı, PKK destekçisi Osman Kavala’yı savunuyorsa bu milletin size kazandırdığı paralar haram olsun… O yetim-öksüz şehit çocuklarının ahı sizi ömür boyu rahat bırakmasın…”

NELER OLMUŞTU?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz hafta youtube’da katıldığı bir programında Osman Kavala ve Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın durumu hakkında “Evrensel standartlarda, bir ülkede böyle şeylerin olmaması gerektiğini düşünüyorum. Başka ne düşüneyim. Çünkü elimde gerçekten dediğin gibi en yalın hali ile, evinde oturan bir vatandaş olarak, kim olduğu, ne olduğu bilinen, ne yaptığı bilinen bir insanın böyle gizemli bir suçu varmış gibi gösterilmesini biz oturduğumuz evden anlayamıyoruz” yanıtını vererek büyük bir tepkiyi üzerine çekmişti.