Sanper Sp-40 Zip Tavan Perdesi


Günümüz dünyasında kullanıcıların büyük ilgisini çeken ve bu ilgiyi artıran zip tavan perdesi size dört mevsimin de tadını en güzel şekilde çıkarmanın fırsatını sunuyor.

ZİP TAVAN PERDESİ NE İŞE YARIYOR?

Zip tavan perdeleri evlerinizde veya işletmenizde (restorant ve cafe gibi) daha güzel vakit geçirmek ve müşterilerinize çok iyi olanaklar sunmak için tasarlandı. Zip tavan perdeleri açılabilir ve katlanabilir panelleri sayesinde size hem kışın soğuğun da hem de yazın sıcağın da keyifli anlar geçirmenizi kolaylaştırıyor. Özellikle de motorlu zip tavan perdesi otomatik sistemi ile bu anlarınızı daha da keyifli ve bir o kadar konforlu hale getiriyor.

BU PERDELERİ NEREDEN SATIN ALABİLİRİM?

Kullananların pişman kalmadığı bu popüler zip perde ürünlerine sektörde bilinen firmamız sanper.com.tr adresinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ürünlerimizi eğer özellikle evde kullanacaksanız katlanabilme özelliği sayesinde fazla yer kaplamaz. Ayrıca kaliteli karartma uzmanlığıyla da görüntüleriniz veya dışarıyı izlemenizi kesinlikle engellenmeyecektir.

DAYANIKLI ÜRÜNLER

Ürünlerimiz oldukça kaliteli ve dayanıklıdır. Suya, güneşe, rüzgara karşı dayanıklı yapıları sayesinde uzun bir zaman süresince kullanabilirsiniz. Zip perde ürünlerimi stilinize ve yaşam tarzınıza göre screen, ferrari, soltis, dickson türü kumaş seçenekleriyle kullandığınız taktirde mekânınıza zarafet katar. Eğer isterseniz uzaktan kumanda seçeneği ile ürünlerimizi istediğiniz şekilde uzaktan kontrol edebilir ve ayarlama yapabilirsiniz.

Sizde kaliteli zip tavan perdesi istiyorsanız firmamız sanper.com.tr ile hiç çekinmeden temasa geçebilir ve kafanıza takılan soruları ekip arkadaşlarımıza yöneltebilirsiniz.